ss Rotterdam Catering & Events

Rotterdam

ss Rotterdam Catering & Events in Rotterdam

Met maar liefst 14 verschillende authentieke zalen en 16 meeting rooms, allemaal met een eigen verhaal, is het ss Rotterdam de perfecte locatie voor uw event. Zakelijk of feestelijk, vanaf tien tot meer dan tweeduizend personen kunt u op het schip uw wensen en die van uw gasten in vervulling laten gaan en uw doelstellingen realiseren.

Het ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, inspirerend congres, de mooiste bruiloft, een luxe hotelovernachting of een bijeenkomst waar uw klant centraal staat. Iedereen merkt het: dit is de beste locatie ooit voor een evenement.

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden om een evenement of bijeenkomst te organiseren op het schip. Met maar liefst 14 verschillende authentieke zalen en 16 meeting rooms voor vergaderingen. Ze hebben allemaal een eigen verhaal. En zo is het ss Rotterdam de perfecte locatie voor uw event. Zakelijk of feestelijk, vanaf tien tot meer dan tweeduizend personen kunt u op het schip uw wensen en die van uw gasten in vervulling laten gaan en uw doelstellingen realiseren!

Wenst u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, dan kunt u contact opnemen met één van onze account managers via telefoonnummer +31 10 206 65 33 of mail

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Voor ieder event een passende (buiten)ruimte!
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer In de authentieke sfeer van een origineel holland america line cruiseship uit de jaren 50, voorzien van alle moderne faciliteiten van deze tijd.
Toegankelijkheid Het schip is toegankelijk voor minder validen.
Parkeergelegenheid Het bijna 600 parkeerplaatsen tellende terrein ligt pal voor de deur.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag Gehele dag
Dinsdag Gehele dag
Woensdag Gehele dag
Donderdag Gehele dag
Vrijdag Gehele dag
Zaterdag Gehele dag
Zondag Gehele dag
Adresgegevens
Adres 3e katendrechtsehoofd 25, 3072 AM
Plaats Rotterdam
Telefoon 0102066533
Website Bezoek website
Facebook