Shofukan

Rotterdam

Shofukan in Rotterdam

De inspirerende vergaderruimte en trainingsruimte in Rotterdam en de (Japanse) tuin rond het gebouw van Shofukan Locatie kunt u huren voor uw eigen activiteiten.

De inspirerende vergaderruimte en trainingsruimte in Rotterdam en de (Japanse) tuin rond het gebouw van Shofukan Locatie kunt u huren voor uw eigen activiteiten. Of het nu vergaderingen, (team-) trainingen, cursussen, conferenties, wekelijkse lessen, zakelijke gesprekken, presentaties, filmshoots of fotosessies zijn: u bent voor alle bijeenkomsten – uitgezonderd bruiloften en partijen – bij ons aan het goede adres. En… parkeren is in Oud Charlois gratis! Wij stellen de beschikbare ruimtes op deze website graag aan u voor.

In één van de laatste intacte hofjes van Rotterdam, aan de pittoreske Charloisse kerksingel 32-14 in Oud Charlois, staat een prachtige kleuterschool uit 1929. Het pand is ontworpen door architect A.J. van Doorn (1870-1950) en is onder meer de thuisbasis van Japans cultureel centrum Shofukan. De school, die als één van de weinige gebouwen in Rotterdam aan de Amsterdamse School herinnert, is vrijwel volledig intact gebleven. Er zijn nog veel oorspronkelijke details: van de houten toegangsdeuren tot het tegelwerk op muren en vloeren, van het glas in lood tot de bankjes in de gymzaal en van de gootsteentjes tot de materiaalkasten in de lokalen.

Zoek je regelmatig een inspirerende vergaderruimte? Boek je het jaarlijkse teamuitje/teambuilding? Ben je op zoek naar iets ‘anders’ dan een luxe hotel? Meld je dan nu aan om kennis te maken met Shofukan.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen vergaderruimte, trainingruimte
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Japans cultureel centrum
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 22:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 22:00
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Charloisse kerksingel 32-14, 3082 DB
Plaats Rotterdam
Telefoon 0611327926
Website Bezoek website
Facebook