Rustburcht Partycentrum

Rotterdam

Rustburcht Partycentrum in Rotterdam

Naast het café-restaurant beschikt Rustburcht ook over zalencentrum Rustburcht (maar liefst 10 zalen!), dat uitstekend geschikt is voor het houden van bijvoorbeeld feestavonden, recepties, vergaderingen, cursussen, presentaties, workshops et cetera.

Rustburcht volgt al bijna 70 jaar dezelfde bedrijfsfilosofie: maximale kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Om die reden weet de enorme vaste gastenkring het restaurant, dat gevestigd is tegenover het bekende winkelcentrum Zuidplein en op korte loopafstand van Ahoy', uitstekend te vinden. Menig Rotterdammer geeft of visiteert hier al sinds 1938 parties in de zalen van Rustburcht. In het restaurant kunt u genieten van de sfeer van vroegere tijden in een eigentijds interieur. Door deze ambiance is Rustburcht heel geschikt voor een lunch of diner in zowel de zakelijke als de privésfeer. Voor bezoekers van Ahoy' is een speciaal evenementenmenu in het restaurant beschikbaar dat is afgestemd op de aanvangstijden van het evenement.

Het restaurant op de entresol is de plek om te genieten van gerechten van de uitgebreide menukaart. Er worden naast de kaart seizoengebonden specialiteiten en menu’s aangeboden. Bij bijzondere evenementen kunnen feestelijke menu’s, in overleg met u, samengesteld worden.

Overigens als u het gezelliger vindt om in het cafégedeelte te dineren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Daar kunt u ook wat eenvoudiger gerechten van de kleine kaart nuttigen en er is iedere dag een andere smakelijke dagschotel. Naast het café-restaurant beschikt Rustburcht ook over zalencentrum Rustburcht (maar liefst 10 zalen!), dat uitstekend geschikt is voor het houden van bijvoorbeeld feestavonden, recepties, vergaderingen, cursussen, presentaties, workshops et cetera.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Partycentra
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Strevelsweg 760, 3083AT
Plaats Rotterdam
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook