Partyboederij de Vaandrager

Rotterdam

Partyboederij de Vaandrager in Rotterdam

Partyboerderij de Vaandrager verzorgt uw recepties,buffetten en partijen. Onze boerderij bestaat uit 1 ruimte waarin gezelschappen vanaf 20 personen terecht kunnen. De sfeer van onze inrichting is oud Hollands.

 

 

Partyboerderij de Vaandrager verzorgt uw recepties,buffetten en partijen. Onze boerderij bestaat uit 1 ruimte waarin gezelschappen vanaf 20 personen terecht kunnen. De sfeer van onze inrichting is oud Hollands. De zaal is voorzien van een openhaard en een serre. Wij werken via het systeem van vaste afspraken die vooraf met u worden uitgewerkt. Per dag of avond wordt zo met u een programma opgesteld. U ontvangt aan de hand van dat programma en vrijblijvende offerte. Wij houden de door u gewenste datum drie weken vast. Door het doen van een aanbetaling reserveert u de datum op uw naam. Kortom geen zalencentrum maar een zeer persoonlijke benadering.

Uw feest of receptie kan op navolgende wijze worden verzorgd. Bij binnenkomst wordt koffie met gebak geserveerd, i.p.v gebak kan ook een (bruids) taart worden opgesteld. Daarna gaat het personeel rond met de consumpties. Op iedere tafel staat een schaal luxe zoutjes en nootjes en wordt er rond gegaan met kaas en worst. Later op de avond kan er met warme hapjes rond gegaan worden. Aan het einde van de avond kan er koffie met broodjes geserveerd worden.

De mogelijkheid bestaat om genoemde bittergarnituren uit te breiden met/of luxe hapjes geheel naar uw eigen wensen.

Levende muziek is alleen in overleg mogelijk, maar als alternatief voor dure bandjes zijn wij in het bezit van een moderne muziekhoek. Op deze manier bent u verzekerd van een gezellige avond inclusief muziek verlichting en entertainment.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Boerderijen, Partycentra
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Oud hollands
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Dordtsestraatweg 579, 3075BB
Plaats Rotterdam
Telefoon 010-4845947
Website Bezoek website
Facebook