Offcorso

Rotterdam

Offcorso in Rotterdam

De locatie van Off_Corso is zeer geschikt voor het organiseren van evenementen, zoals beurzen, congressen, modeshows, culturele festivals, concerten, diners, feesten en productpresentaties.

De locatie van Off_Corso is zeer geschikt voor het organiseren van evenementen, zoals beurzen, congressen, modeshows, culturele festivals, concerten, diners, feesten en productpresentaties.

Off Corso is zeer geschikt voor het organiseren van 'scholieren / studenten evenementen'. Denk hierbij aan feesten met een programmering van bands en / of DJ's, maar ook aan workshops, presentaties en informatiedagen. Off Corso is zowel overdag als in de nachtelijke uren beschikbaar als locatie voor uw evenement.

OFFCORSO CLUBAVOND

In hartje Rotterdam, gevestigd in een oude bioscoop, trekt Off_Corso ieder weekend een jong en hip, partyminnend publiek met haar dampende clubavonden en intieme feestjes. Wij werken samen met verschillende organisaties die clubavonden organiseren in Off_Corso. Deze variëren van urban tot house, van pop tot electro.

ZALENINFORMATIE

ENTREE

Gelegen aan de Kruiskade waar al onze gasten worden ontvangen als zij het pand betreden. Hier bevinden zich onze receptiebalie, de garderobe(balie), lockerboxen en de trap naar de foyer.

FOYER

Via de grote trap bij de entree komt men in de foyer. De foyer in Off_Corso bestaat uit verschillende hoogten en plateaus. Boven in de foyer bevinden zich enkele comfortabele zitgelegenheden. De foyer is een geschikte ruimte voor exposities, vergaderingen, lunches, borrels, recepties en feestavonden tot 250 gasten.

GROTE ZAAL

Via de trap in de foyer betreden onze gasten de Grote zaal, wat vroeger een bioscoopzaal was. Bij binnenkomst komen onze gasten eigenlijk meteen bij de grotendeels gelijkvloers gemaakte dansvloer die leidt naar het grote vaste podium. Aan de andere zijde van de dansvloer leiden twee lange brede trappen naar de diverse plateaus waar zich zitgelegenheden met een geweldig uitzicht over de gehele zaal bevinden. Boven aan de trappen bevindt zich over de gehele breedte van de zaal een bar. Deze oude bioscoopzaal is omgebouwd tot een ruimte die zich uitstekend leent voor grote feesten, concerten en uiteraard (film)voorstellingen, presentaties en symposia tot 1200 man.

 


BEDIJFSEVENEMENT
De locatie van Off_Corso is zeer geschikt voor het organiseren van evenementen, zoals beurzen, congressen, modeshows, culturele festivals, concerten, diners, feesten en productpresentaties

SCHOOLFEEST
Off Corso is zeer geschikt voor het organiseren van 'scholieren / studenten evenementen'. Denk hierbij aan feesten met een programmering van bands en / of DJ's, maar ook aan workshops, presentaties en informatiedagen.

Off Corso is zowel overdag als in de nachtelijke uren beschikbaar als locatie voor uw evenement.

CLUBAVOND
In hartje Rotterdam, gevestigd in een oude bioscoop, trekt Off_Corso ieder weekend een jong en hip, partyminnend publiek met haar dampende clubavonden en intieme feestjes.

Wij werken samen met verschillende organisaties die clubavonden organiseren in Off_Corso. Deze variëren van urban tot house, van pop tot electro.

CATERING
Mogelijkheden catering

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Oude bioscoopzaal
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag gehele dag
Dinsdag gehele dag
Woensdag gehele dag
Donderdag van 07.00 tot 22.00 uur
Vrijdag van 07.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 07.00 tot 22.00 uur
Zondag gehele dag
Adresgegevens
Adres Kruiskade 22, 3012EH
Plaats Rotterdam
Telefoon 010-4113897
Website Bezoek website
Facebook