Nederlands Architectuurinstituut / NAi

Rotterdam

Nederlands Architectuurinstituut / NAi in Rotterdam

Het NAi beschikt over verschillende zalen die ingezet kunnen worden voor bijeenkomsten, presentaties, symposia en vergaderingen. Deze ruimten kunnen worden gehuurd door particulieren, bedrijven en instellingen.

Het NAi beschikt over verschillende zalen die ingezet kunnen worden voor bijeenkomsten, presentaties, symposia en vergaderingen. Deze ruimten kunnen worden gehuurd door particulieren, bedrijven en instellingen. Het NAi is daarnaast een bijzondere trouwlocatie waar huwelijksvoltrekkingen kunnen plaatsvinden.

Auditorium
Het auditorium is opgebouwd als theater met 170 zitplaatsen en voorzien van moderne technische faciliteiten. Achter het spreekgestoelte bevindt zich een grote glazen wand, waardoor het publiek in de zaal uitzicht heeft op het café, het terras en de vijver. Het auditorium is zeer geschikt voor symposia, presentaties, lezingen en discussiebijeenkomsten.

Prijzen vanaf € 425,- per twee uur inclusief personeel en techniek

Bakema-serre
Deze ruimte is een multifunctionele workshop- annex vergader- en presentatieruimte. Aan tafel is er plaats voor maximaal 18 gasten en in theateropstelling biedt deze ca. 32 zitplaatsen. De ruimte is voorzien van moderne technische faciliteiten, kan gedeeltelijk verduisterd worden en is uitermate geschikt voor workshops, presentaties, kleinschalige bijeenkomsten en vergaderingen.

Prijzen vanaf € 120,- per twee uur inclusief personeel en techniek

Zaal 1
Dit is de grootste ruimte in het NAi. De zaal heeft (leeg) een capaciteit van 600 personen en kan voor kleinere gezelschappen ook inclusief tentoonstelling afgehuurd worden. Uiteraard kan dit ook ter aanvulling op uw receptie of afsluitende borrel van uw symposium, zodat uw gasten na 17.00 uur exclusief de tentoonstelling kunnen bezoeken.

Prijzen vanaf € 260,- per uur exclusief personeel en techniek

DoeDek
Het Doedek is met zijn industriële, frisse uitstraling een opvallende etage in het NAi. De ruimte heeft een eigen entree aan de Rochussenstraat en via een brede trap een rechtstreekse verbinding met entreehal en NAi Café. Voor een staande bijeenkomst biedt deze plek ruimte aan 100 gasten. Deze ruimte is bijzonder geschikt als aparte zaal voor bijvoorbeeld productlanceringen of boekpresentaties.

Prijzen vanaf € 275,- per twee uur exclusief personeel en techniek

NAi Café
Het nieuwe café van het NAi is een transparante, lichte ruimte, die zich uitstekend leent voor relatiebijeenkomsten, presentaties, recepties, diners en borrels. Het direct aangrenzende, ruime terras heeft uitzicht op de vijver. Het café heeft een capaciteit van circa 100 gasten, het café en de foyer zijn geschikt voor een staande receptie met circa 400 gasten.

Prijzen vanaf € 230,- per twee uur exclusief personeel en techniek.

Bibliotheek/ Studiezaal
De studiezaal is een fraai ingerichte, internationaal georiënteerde bibliotheek met uitzicht op het Museumpark die zich goed leent voor exclusieve bijeenkomsten met een intiem doch zakelijk karakter. Aan tafel kunnen tot ca. 20 gasten dineren. In presentatieopstelling is de capaciteit ca. 32 personen.

Prijzen vanaf € 825, - per vier uur exclusief personeel en techniek

Museumwoning Sonneveld
Deze woning, direct naast het NAi, is een totaalkunstwerk van architectuur, interieur en kunst. In deze woning kan iedereen ervaren wat modern wonen betekende anno 1933. De ontwerpers zijn Brinkman & Van der Vlugt, architecten die onder meer het Feyenoordstadion 'De Kuip' bouwden en wereldfaam verwierven met de beroemde Rotterdamse Van Nellefabriek. De museumwoning is geschikt voor zakelijke, stijlvolle diners, lunch- en ontbijtbijeenkomsten en heeft een capaciteit van 18 gasten.

Prijzen vanaf € 1.650,- per vier uur exclusief personeel en techniek

Nieuwsgierig?
Meer informatie vindt u op . U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding. Dit kan via het Servicecentrum van het NAi: of via 010 4401200.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen cafe, buitenterras, diverse zalen, rondleidingen, lezingen, museumbezoek
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern, exclusief, cultureel, inspirerend, architectonisch
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk, centraal gelegen, goed bereikbaar
Parkeergelegenheid Volop parkeerruimte, gratis parkeren onder bepaalde voorwaarden
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Museumpark 25, 3015CB
Plaats Rotterdam
Telefoon 010-4401200
Website Bezoek website
Facebook