Lommerrijk

Rotterdam

Lommerrijk in Rotterdam

Lommerrijk; Fraai gelegen aan de Bergse Plas in Rotterdam- Hillegersberg. 

Lommerrijk is al sinds 1880 een begrip in Rotterdam en omgeving. Begonnen als theeschenkerij is Lommerrijk uitgegroeid tot een inspirerende locatie voor zowel feestelijke als zakelijke bijeenkomsten.

Aan alle voorwaarden voor een geslaagde dag wordt voldaan: sfeervol ingerichte ruimtes - waarvan 2 met een eigen terras - allen met uitzicht op de Bergse Plas, een goede keuken en niet te vergeten een enthousiast team medewerkers voor wie gastvrijheid vanzelfsprekend is. Daarnaast een grillcafé met bar en bowling; ingericht in de industriële havenstijl allemaal onder 1 dak en een gratis parkeerterrein.

Lommerrijk biedt uitstekende faciliteiten voor formele en informele bijeenkomsten. Of het nu gaat om een gelegenheid om met uw bedrijf te vergaderen, een gezellig themafeest met vrienden of een trouwceremonie buiten aan het water onder de kastanjebomen, bij Lommerrijk kan het allemaal. U heeft de keuze uit 5 sfeervol ingerichte zalen om gezelschappen van 10 tot 500 mensen te ontvangen

Uniek is ook onze salonboot uit 1932. Tijdens of na uw diner, buffet, receptie, vergadering of bruiloft een tochtje over de Bergse Plas maakt van uw bezoek aan Lommerrijk een onvergetelijke dag.

Op slechts drie minuten van de A20, station Rotterdam Noord op 500 meter en de tram stopt bij ons voor de deur. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met afdeling reserveringen 010- 422 00 11
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen 100-500 personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid Lommerrijk en dok 99 zijn beide toegankelijk voor minder validen
Parkeergelegenheid Lommerrijk beschikt over een eigen gratis parkeerterrein!
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag Gehele dag
Dinsdag Gehele dag
Woensdag Gehele dag
Donderdag Gehele dag
Vrijdag Gehele dag
Zaterdag Gehele dag
Zondag Gehele dag
Adresgegevens
Adres Straatweg 99, 3054 AB
Plaats Rotterdam
Telefoon 010 4220011
Website Bezoek website
Facebook