Kunsthal Rotterdam

Rotterdam

Kunsthal Rotterdam in Rotterdam

Bent u voor uw (zakelijke) evenement op zoek naar een bijzondere locatie in een dynamische omgeving, dan bent u bij de Kunsthal aan het juiste adres. Het iconische gebouw, ontworpen door architect Rem Koolhaas, biedt zeven verschillende tentoonstellingshallen, een karakteristiek Auditorium en een sfeervol Kunsthalcafé. Een plek voor inspiratie en ontmoetingen.

Uw evenement in het Auditorium Het Auditorium is een schuin oplopende zaal met 320 gekleurde Matrix Krueger stoelen. Bent u met een kleiner gezelschap, dan kan de zaal intiemer worden gemaakt naar een capaciteit van circa 200 zitplaatsen. Het Auditorium is zeer geschikt voor het geven van presentaties, lezingen, filmvertoningen en muziek- en dansoptredens. Catering op maat in het Kunsthalcafé In het Kunsthalcafé kunt u terecht voor ontbijt, lunch, diner, hapjes en drankjes voor uw receptie of feest. Het diner kan worden geserveerd als walking dinner, sit down dinner of in buffet style. Met kunst in en rondom het café en een ruim terras heeft het Kunsthalcafé haar eigen unieke sfeer. Het team van Vermaat verzorgt de catering en heeft ruime ervaring in het op maat organiseren van alle soorten ontvangsten. Verrassende tentoonstellingen Een bezoek aan één van de tentoonstellingen is een inspirerende aanvulling op uw programma of evenement. U kunt ervoor kiezen om uw gasten een rondleiding door de tentoonstellingen aan te bieden of een bezoek op eigen gelegenheid. Dit bezoek kan zowel binnen als buiten de openingstijden plaatsvinden. De Kunsthal presenteert jaarlijks met 25 tentoonstellingen een gevarieerd en contrastrijk programma. Door het afwisselende aanbod is uw bezoek aan de Kunsthal altijd verrassend.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen 100-500 personen
Locatie type Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid Inbegrepen
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Een bijzondere locatie in een dynamische omgeving
Toegankelijkheid Alle tentoonstellingsruimtes van de kunsthal zijn met een rolstoel toegankelijk. een bezoeker in een rolstoel mag een begeleider meenemen. de entree voor de begeleider is gratis. bij de kunsthal zijn enkele rolstoelen te leen. reserveren vooraf is noodzakelijk en kan via telefoonnummer 010 – 44 00 300.
Parkeergelegenheid U kunt parkeren in de parkeergarage van het museumpark. de ingang van de parkeergarage ligt aan de andere zijde van het museumpark, gebruik voor navigatie dit adres: museumpark 32, 3015 cx rotterdam. er kan met pin, contant geld en creditcard (master en visa) betaald worden.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 11.00 - 17.00
Adresgegevens
Adres Westzeedijk 341, 3015 AA
Plaats Rotterdam
Telefoon 010 – 4400 300
Website Bezoek website
Facebook www.facebook.com/Kunsthal/