Kunsthal Rotterdam

Rotterdam

Kunsthal Rotterdam in Rotterdam

Bent u voor uw (zakelijke) evenement op zoek naar een bijzondere locatie in een dynamische omgeving, dan bent u bij de Kunsthal aan het juiste adres. Het iconische gebouw, ontworpen door de vermaarde architect Rem Koolhaas, biedt zeven verschillende tentoonstellingshallen, een karakteristiek Auditorium en een sfeervol Kunsthalcafé. Een plek voor inspiratie en ontmoetingen.

In de Kunsthal kunt u op één locatie terecht voor uw presentatie of congres, ontbijt, lunch en diner, borrel en feest. Uiteraard kunt u uw evenement combineren met een bezoek aan de tentoonstellingen. De Kunsthal presenteert met ongeveer vijfentwintig tentoonstellingen per jaar een gevarieerd en contrastrijk programma. Het Auditorium is een schuin oplopende zaal met ruim driehonderd gekleurde Gispen stoelen. Bent u met een kleiner gezelschap, dan kan de zaal intiemer worden gemaakt naar een capaciteit van circa 200 zitplaatsen. Bij daglicht biedt de zaal een prachtig uitzicht op de Westzeedijk en de Euromast. Het Auditorium is zeer geschikt voor het geven van lezingen, presentaties, filmvertoningen en muziek- en dansoptredens. U kunt bij ons ook terecht voor geschikte ruimtes om te vergaderen. Voor gezelschappen tot 15 personen hebben wij onze VIP room beschikbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid tot gebruik van het KunsthalLAB. Het KunsthalLAB is een educatieruimte met wisselende thema’s, gerelateerd aan de tentoonstellingen. In deze aan het Auditorium grenzende ruimte kunt u vergaderen, presentaties en workshops geven. De capaciteit van het KunsthalLAB bedraagt 30 personen in theateropstelling.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen 100-500 personen
Locatie type Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Een bijzondere locatie in een dynamische omgeving
Toegankelijkheid Alle tentoonstellingsruimtes van de kunsthal zijn met een rolstoel toegankelijk. een bezoeker in een rolstoel mag een begeleider meenemen. de entree voor de begeleider is gratis. bij de kunsthal zijn enkele rolstoelen te leen. reserveren vooraf is noodzakelijk en kan via telefoonnummer 010 – 44 00 300.
Parkeergelegenheid U kunt parkeren in de parkeergarage van het museumpark. de ingang van de parkeergarage ligt aan de andere zijde van het museumpark, gebruik voor navigatie dit adres: museumpark 32, 3015 cx rotterdam. er kan met pin, contant geld en creditcard (master en visa) betaald worden.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 11.00 - 17.00
Adresgegevens
Adres Westzeedijk 341, 3015 AA
Plaats Rotterdam
Telefoon 010 – 4400 300
Website Bezoek website
Facebook www.facebook.com/Kunsthal/