Koos van der Bilt Horeca

Rotterdam

Koos van der Bilt Horeca in Rotterdam

Uw feest vraagt om een unieke plek waarbij al uw wensen mogelijk moeten zijn. Koos maakt uw feest gegarandeerd tot de dag van uw leven. Midden in het prachtige centrum van Rotterdam komt uw feest perfect tot zijn recht. Koos heeft een eigen Parkeerterrein: parkeren voor gasten van Koos is gratis.

Het beroemde Theaterrestaurant ‘De Heksenkethel’ aan de Baan nummer 44 gaat gelukkig toch niet voor Rotterdam verloren! Het Team van Koos steekt de nek uit en gunt het etablissement een tweede leven: ‘Koos van der Bilt Horeca Exploitatie’. Genoemd naar vader en grondlegger van de minstens zo beroemde verkeersschool.

Uw aanwezigheid verdient onze speciale aandacht en daarom organiseren wij dit, in tegenstelling tot de andere diensten, niet met vastomlijnde arrangementen, maar maken wij een persoonlijke invulling naar uw eigen ideeën en wensen.

De theaterzaal met volledig geoutilleerde keukens, bar, buffetruimte, kleedkamer, parkeerplaats en inpandige rookruimte is te reserveren voor elke gelegenheid in de zakelijke- en privésfeer. Een bruiloft (inclusief huwelijksvoltrekking), seminar, productpresentatie, workshop, verenigingsavond en natuurlijk personeelsfeest: alles is mogelijk en alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

 

Ook is er een programmering van opwindende feestavonden in Parijse sferen. Moulin Rouge in hartje Rotterdam en erotisch dineren. Van 18.00 tot 20.00 uur borrelen, vervolgens twee uur dineren (a la carte en all-you-can-eat). Om 22.00 uur start een wervelende show en een uur later is het swingen & chillen onder leiding van professionele artiesten! Gasten kunnen ieder moment van de avond aanhaken.

   

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Trouwzaal, buffetruimte, bar, restaurant, keuken, live koken
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Luxe, romantisch
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Gratis parkeerterrein voor gasten.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag Op aanvraag
Dinsdag Op aanvraag
Woensdag Op aanvraag
Donderdag Op aanvraag
Vrijdag Op aanvraag
Zaterdag Op aanvraag
Zondag Op aanvraag
Adresgegevens
Adres Baan 44, 3011 CC
Plaats Rotterdam
Telefoon 0102383444
Website Bezoek website
Facebook