Kasteel Spangen

Rotterdam

Kasteel Spangen in Rotterdam

Brasserie Kasteel Spangen heeft mogelijkheden te over voor de perfecte receptie, een bijzonder diner, een memorabel feest of een in elkaar passende combinatie hiervan.De Ridderzaal met haar warme tinten, de informelere Business Lounge, de voor kleine gezelschappen zeer geschikte Bestuurskamer, de brasserie zelf of het aan het veld gelegen terras; Stuk voor stuk aansprekende ruimtes in een uniek stukje Rotterdam.

Trouwen in brasserie Kasteel Spangen?
Brasserie Kasteel Spangen heeft mogelijkheden te over voor de perfecte receptie, een bijzonder diner, een memorabel feest of een in elkaar passende combinatie hiervan.
De Ridderzaal met haar warme tinten, de informelere Business Lounge, de voor kleine gezelschappen zeer geschikte Bestuurskamer, de brasserie zelf of het aan het veld gelegen terras; Stuk voor stuk aansprekende ruimtes in een uniek stukje Rotterdam. De verzorging wordt tot in de puntjes geregeld en uiteraard op uw persoonlijke wensen afgestemd.

Alles onder één dak.....
Het is zelfs mogelijk uw huwelijk te laten voltrekken in de Ridderzaal of Bestuurskamer. Deze zijn namelijk aangewezen als officieële trouwlocatie. Zo hoeft u het pand helemaal niet meer te verlaten; Wat denkt u van een feestelijk glas Champagne op het Terras, aansluitend een culinair Diner in de Brasserie en vervolgens een Knalfeest in de Ridderzaal? Het kan allemaal. Inmiddels heeft Brasserie Kasteel Spangen een prachtige reputatie opgebouwd als het gaat om deze bijzondere dag tot dé dag van uw leven te maken. Van huisgemaakte Bruidstaart tot contact met een professionele fotograaf, van cocktailbar tot kunstzinnige bloemist, bij ons bent u aan het juiste adres voor de verzorging van dit zo belangrijke moment. Ons enthousiaste team zal er alles aan doen u het gevoel te geven van “We hadden niet durven dromen dat het zo geweldig zou worden!” Voor informatie omtrent de huwelijksplechtigheid, verwijzen we u graag naar de website van de gemeente Rotterdam;

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Kastelen en landhuizen
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Spartastraat 7, 3027ER
Plaats Rotterdam
Telefoon 010 2380300
Website Bezoek website
Facebook