Japans cultureel centrum Shofukan

Rotterdam

Japans cultureel centrum Shofukan in Rotterdam

Deze kleuterschool uit 1929 is in 2005 heringericht. De dojo, de ontvangstruimte en de vergaderruimte bieden een verrassende ambiance voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen, cursussen, presentaties, evenementen, vergaderingen, boardmeetings en lezingen.

 

Deze kleuterschool uit 1929 is in 2005 heringericht. De dojo, de ontvangstruimte, bibliotheek en de vergaderruimte bieden een verrassende ambiance voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen, cursussen, presentaties, evenementen, vergaderingen, boardmeetings en lezingen.

 

Naast het reguliere programma organiseert Shofukan organiseert o.a. workshops aikido, theeceremonie, shinto-oefeningen, ikebana, zenmeditatie, krijgskunsten individuele- en teamcoaching, trainingen en creatieve sessies. Deze onderdelen zijn gemakkelijk te integreren in uw eigen programma.

Door de bijzondere omgeving, persoonlijke aandacht en het hoge serviceniveau wordt zakelijke gastvrijheid gecombineerd met rust en creativiteit.

Het pand biedt geen hotelfaciliteiten, maar kan voor u afspraken maken met een hotel in de buurt.

De dojo (75 m2) biedt plaats aan max. 35 personen. Alle elementen die in een traditioneel-Japanse dojo thuishoren, zijn terug te vinden bij Shofukan. Men heeft ook vanuit de dojo uitzicht op de Japanse tuin. In deze zeer inspirerende ruimte worden niet alleen de wekelijkse budo- en zentrainingen gegeven, maar vinden ook vergaderingen, meetings en lezingen plaats.

U kunt uitgebreid lunchen bij het Hof van Charlois (zie www.hofvancharlois.nl), gelegen aan de Charloisse kerksingel (1 minuut loopafstand).

U kunt ons vrijblijvend contacteren voor een offerte.

 

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Verschillende vergaderruimtes, dojo in Japanse stijl waar ook vergaderingen gehouden kunnen worden
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern, uniek, japanse stijl
Toegankelijkheid Een verrassende oase van rust in het pittoreske oud charlois, nabij de uitvalswegen a15/a16, met ov en watertaxi goed bereikbaar.
Parkeergelegenheid Rondom de chaloisse kerksingel is er voldoende en gratis parkeergelegenheid.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag Alle dagen op afspraak
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Charloisse kerksingel 32-14, 3082DB
Plaats Rotterdam
Telefoon 06-11327926
Website Bezoek website
Facebook