Heerenhuys

Rotterdam

Heerenhuys in Rotterdam

Centraal in de bedrijvige wereldstad en toch heerlijk rustig gelegen midden in 'Het Park' onder de Euromast. Hier vindt u alle informatie over 'Het Heerenhuys', de mogelijkheden en onze omgeving. Wij kijken er naar uit u, als gast van Het Heerenhuys te mogen begroeten!

Het Heerenhuys is een monumentale villa, gebouwd omstreeks 1800. Een authentiek pand met een eigentijds interieur. Prachtig gelegen in het oudste park van Rotterdam, vlak naast de Euromast. Het Park is een oase van rust temidden van de bedrijvige wereldstad Rotterdam.

De centrale ligging en de bijzondere ambiance maken Het Heerenhuys een ideale locatie voor particuliere en zakelijke evenementen. Vanuit de romantische Parkzaal en de sfeervolle Salon heeft u een prachtig uitzicht over Het Park. Bij mooi weer kan bijna elk onderdeel van uw programma buiten plaatsvinden, zodat het prachtige park het decor van uw evenement wordt.

Op 21 september 2000 heeft de gemeente Rotterdam Het Heerenhuys aangewezen als 'Huis der Gemeenten', hetgeen betekend dat zelfs het Ja-woord in Het Heerenhuys gegeven kan worden.
 

 

Het Heerenhuys kent twee verschillende vertrekken, de Parkzaal en de Salon. Ieder geschikt voor verschillende onderdelen van uw programma.

Wanneer u een evenement heeft met een groot aantal gasten, kunnen de zalen bij elkaar getrokken worden en kan er exclusief gebruikt worden gemaakt van de hele begane grond.
 

Van 12 tot 200 personen.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Baden powelllaan 12, 3016 GJ
Plaats Rotterdam
Telefoon 010 4367673
Website Bezoek website
Facebook