Filmsport

Rotterdam

Filmsport in Rotterdam

Bij Filmsport, in het centrum van Rotterdam, vindt u alles wat u nodig heeft voor een succesvolle presentatie, cursus of vergadering. De mooie en moderne ruimte is praktisch ingericht en is flexibel in te delen.

Filmsport biedt u alles wat u nodig heeft voor een succesvolle presentatie, cursus of vergadering. De locatie bestaat uit een centrale ontvangstruimte (geschikt voor maximaal 30 personen) en vier cursusruimtes.

De centrale ruimte is uiterst geschikt voor het organiseren van presentaties en vergaderingen. U heeft de beschikking over een HD beamer en een geluidssysteem.

De vier cursusruimtes hebben een vaste inrichting: 
- 5 computers met internetverbinding
- groot lcd scherm
- flip-over
- vergadertafel

Ons pand is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Parkeren kan in de parkeergarage om de hoek en het centrale metro station Beurs is op 5 minuten loopafstand.

Op loopafstand vindt u diverse musea, het stadscentrum en vele gezellige cafés en terrasjes. Dus na afloop of in een pauze hoeft u zich niet te vervelen. Heeft u al eens aan een arrangement gedacht, bijvoorbeeld ’s ochtends een cursus en ’s middags een bezoek aan de Kunsthal of Museum Boijmans Van Beuningen? Wij verzorgen graag uw lunch, drankjes of diner. 

Interesse? Vraag gerust een offerte! Voor non-profit en culturele instellingen hanteren we een aantrekkelijk tarief. Alle prijzen zijn inclusief gebruik van audio en video-apparatuur.

Studio

Filmsport beschikt over een kleine maar goede green-screen-studio. Deze is apart te huur voor fotoshoots en filmopnamen. Vraag naar de mogelijkheden!

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen beamer, projectiescherm, vergaderruimte voor 30 personen en 4 cursusruimtes
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern, creatief, inspirerend, informeel
Toegankelijkheid Centraal gelegen, goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer
Parkeergelegenheid In de omgeving kunt u betaald parkeren, waaronder bij parkeergarage westblaak
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Schilderstraat 7, 3011ER
Plaats Rotterdam
Telefoon 010-412 60 31
Website Bezoek website
Facebook