Engels Grandcafé Restaurant Zalen

Rotterdam

Engels Grandcafé Restaurant Zalen in Rotterdam

Niet minder dan 35 zalen verspreid over de verschillende etages van het Groothandelsgebouw hebben een totale capaciteit van maar liefst 2.000 personen. Een gezellige borrel van tien mensen tot aan recepties en feesten met duizend gasten of meer worden naar uw wensen ingevuld en verzorgd.

Zalen en karakteristieke accommodaties

Niet minder dan 35 zalen verspreid over de verschillende etages van het Groothandelsgebouw hebben een totale capaciteit van maar liefst 2.000 personen. Een gezellige borrel van tien mensen tot aan recepties en feesten met duizend gasten of meer worden naar uw wensen ingevuld en verzorgd.

De congres- en vergaderzalen van Engels bieden alle mogelijkheden voor uw zakelijke evenement. Voor de lunch kunt u daarbij gebruik maken van bijvoorbeeld een buffet in het Grandcafé Restaurant op de Entresol-verdieping.

Elke ruimte heeft eigen afmetingen, karakteristieken en een eigen sfeer.
U kunt tijdens de diverse onderdelen van het feest van locatie wisselen, waardoor verschillende accenten gelegd kunnen worden. Voor een diner heeft u de keuze uit verschillende karakteristieke ruimtes, met een capaciteit van 8 tot 800 personen. Bijvoorbeeld op de achtste etage in de Royal Residence, Under the Stars, het Dakpaviljoen en de Rainbow Room, ook wel het dak van Rotterdam genoemd. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de imposante skyline van de stad. Overigens kunnen de zalen ingericht worden naar eigen wens.

Feesten is ons vak

Niet minder dan 35 zalen verspreid over de verschillende etages van het Groothandelsgebouw hebben een totale capaciteit van maar liefst 2.000 personen.

Een gezellige borrel van tien mensen tot aan recepties en feesten met duizend gasten of meer worden naar uw wensen ingevuld en verzorgd. Elke ruimte heeft eigen afmetingen, karakteristieken en een eigen sfeer. U kunt tijdens de diverse onderdelen van het feest van locatie wisselen, waardoor verschillende accenten gelegd kunnen worden.

Bijvoorbeeld op de achtste etage in de Royal Residence, Under the Stars, het Dakpaviljoen en de Dakterrassen, ook wel het dak van Rotterdam genoemd. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de imposante skyline van de stad.

Overigens kunnen de zalen ingericht worden naar eigen wens. Vanzelfsprekend wil Engels u daarbij graag adviseren.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Restaurants, Cafés
Aantal zalen
Voorzieningen 35 zalen, artiestenbureau
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Varierent van luxe tot eenvoudig
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Adresgegevens
Adres Stationsplein 45, 3013AK
Plaats Rotterdam
Telefoon 010-4119550
Website Bezoek website
Facebook