Centrale Bibliotheek Rotterdam

Rotterdam

Centrale Bibliotheek Rotterdam in Rotterdam

De Centrale Bibliotheek is gevestigd in hartje Rotterdam en heeft diverse zalen beschikbaar voor verhuur; vergader- en workshopzalen, presentatieruimtes, een theater én een opnamestudio!

De Centrale Bibliotheek Rotterdam is één van de meest kenmerkende gebouwen in het centrum van Rotterdam, maar ook een van de drukstbezochte plekken: hét kenniscentrum en culturele podium van Rotterdam. De capaciteit van de vergaderzalen en workshopruimtes varieert en is mogelijk tot maximaal 25 personen. Op zoek naar een geschikte locatie voor lezingen of presentaties? Dat is mogelijk tot 179 personen. Nieuw in Bibliotheek Rotterdam is een opnamestudio! Met aanwezigheid van op afstand bedienbare camera’s, een presentatiedesk met uitzicht op de Markthal én professionele technicus, is de studio zeer geschikt voor opnames van bijvoorbeeld interviews, talkshows of journaals. Zowel livestream als opname voor montage is mogelijk. Voor speciale gelegenheden is ook de Centrale Hal te huur. Voor grotere groepen is een combinatie aan ruimtes mogelijk. Het Bibliotheektheater is de grootste zaal in de Centrale Bibliotheek en heeft een capaciteit van maar liefst 179 personen, maar voelt toch intiem. De huur van het theater is inclusief technicus, standaard AV-faciliteiten en foyer. De foyer van het theater beschikt over een eigen entree voor ontvangst van de bezoekers en dient tevens als cateringlocatie tijdens het evenement bij inloop, pauzes en/of borrels. De foyer is ook apart te huur en uitermate geschikt voor bijvoorbeeld netwerkborrels of recepties. Catering tijdens de vergadering of het evenement is mogelijk. Bibliotheek Rotterdam heeft een professionele huiscateraar met de mogelijkheid voor verschillende arrangementen. Neem gerust contact op voor vragen, beschikbaarheid en/of een rondleiding. De bibliotheek denkt graag met u mee over de mogelijkheden!
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen 100-500 personen
Locatie type Theaters en schouwburgen, Boardrooms en lofts, Congres- en vergaderlocaties, Studio en concertlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen Inclusief geluids en lichttechnicus, sfeervolle Foyer voor gezellige afsluiting van uw congres.
Beeld & Geluid Inbegrepen, In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Zalen voor vergaderingen, workshops, trainingen, congressen, symposia, seminars, presentaties, (theater)voorstellingen én een opnamestudio voor o.a. talkshows, interviews .
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Voldoende parkeerfaciliteit in de onmiddelijke omgeving (betaald)
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08:30 tot 20:00 (avond op aanvraag)
Dinsdag 08:30 tot 20:00 (avond op aanvraag)
Woensdag 08:30 tot 20:00 (avond op aanvraag)
Donderdag 08:30 tot 20:00 (avond op aanvraag)
Vrijdag 08:30 tot 20:00 (avond op aanvraag)
Zaterdag 10:00 tot 17:00 (avond op aanvraag)
Zondag 13.00 tot 17:00 / zomermaanden: gesloten
Adresgegevens
Adres Hoogstraat 110, 3011 PV
Plaats Rotterdam
Telefoon 010-2816168
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/bibliotheekrotterdam