Brederode

Rotterdam

Brederode in Rotterdam

Brederode is een klassieke, stijlvolle evenementenlocatie met een sfeervol restaurant. In Brederode verzorgen wij de volledige invulling van uw reservering, diner / buffet / receptie / feestavond / vergadering e.d.

"Brederode" is een klassieke, stijlvolle evenementenlocatie met een sfeervol restaurant (zie de virtuele tour). In "Brederode" verzorgen wij de volledige invulling van uw reservering, diner / buffet / receptie / feestavond / vergadering e.d. Het is NIET mogelijk om in "Brederode" alleen een zaal te huren en zelf de catering te verzorgen. De ligging van "Brederode" is zeer gunstig: in een rustig hoekje van Rotterdam beneden de Maas aan een bespaard gebleven parkje. Stadion "De Kuip" en het Rotterdamse Topsportcentrum liggen op loopafstand (400 meter). Tevens zijn het centrum van Rotterdam, kantoorgebied Brainpark & Rivium, maar ook de Kop van Zuid en het Waalhavengebied zeer dichtbij.

"Brederode" is zeer gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer (er is een directe sneltramverbinding met Rotterdam Centrum, Centraal Station en Station Lombardijen, tramhalte op 2 minuten loopafstand) en voor onze gasten die met de auto reizen is er voldoende parkeerruimte voor de deur en in de directe omgeving.

Het gebouw van "Brederode" is van origine een klooster en is onder architectuur in de rijke stijl van het verleden met grote aandacht gerenoveerd (zie de virtuele tour). Hout en koper bepalen de sfeer. De keuken van "Brederode" kookt op niveau en vergeet niet met z'n tijd mee te gaan.

Achter de gegraveerde koperen platen (links) vindt u in het totaal een negental ruimten van verschillende afmetingen met al hun bijzonderheden beschreven. Bovendien kunt u meer informatie krijgen over ons verleden en maakt u kennis met Hendrik van Brederode... De Grote Geus.

Over onze grootste zaal, de "Ballroom" zijn wij niet snel uitverteld. Op deze ruimte zijn wij behoorlijk trots.

Alles waar een ruime, sfeervolle theater – en feestzaal over dient te beschikken is aanwezig: een gezellige, royale bar, een showlichtinstallatie, twee uitstekende geluidssystemen en zelfs een rookmachine. Tevens is er een schitterend ruim toneel compleet met artiesteningang en twee goed geoutilleerde kleedkamers (koelkast, eigen WC, warm- en koud stromend water, passpiegels), wat door professionele artiesten zeer wordt gewaardeerd. Van de optredende artiesten vernemen wij regelmatig dat zij de akoestiek van deze zaal ongekend goed vinden.

Tegenover het toneel is een groot inpandig balkon ("The Club") met uitzicht over de "Ballroom". Ook "The Club" heeft een eigen bar.

De "Ballroom" is een uitermate geschikt ruimte voor een grootschalig,
wervelend feest. De "Ballroom" is daarnaast een ideale ruimte voor uw symposium of seminar. Uw kick-offmeeting of productpresentatie zullen er een groot succes zijn.


"Brederode" is tevens gespecialiseerd in grotere officiële recepties (tot ± 650 personen).

De "Ballroom" beschikt over ruime toilet faciliteiten.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Dalweg 1, 3075LR
Plaats Rotterdam
Telefoon 010-4190316
Website Bezoek website
Facebook