de Anna's Hoeve

Rijsenhout

de Anna's Hoeve in Rijsenhout

Zaalverhuur in- en exclusief catering. In de sfeervolle zaal kunnen maximaal 300 personen. Vanaf 650 euro zaalhuur (inclusief huur serviesgoed, glaswerk, bestek, muziekcomputer, bar met tap, dubbele koffiezetautomaat, waterkoker, vaatwasmachine, bloemenvaasjes, 4 olielampen voor buiten.) Extra opties: frituur, en 4 flame heaters.

Voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften, verjaardagen, jubilea, thema-feestavonden, familie-avonden en recepties bent u van harte welkom bij ons in de Anna's Hoeve. Wij bieden u een gezellige accommodatie waarin u uw gasten in besloten sfeer kunt ontvangen. Wij hebben ruimte voor groepen van 30 tot en met 300 personen. De accommodatie is sfeervol gedecoreerd en wordt gecombineerd met de stijl van deze tijd. Hierdoor ontstaat een exclusieve en tegelijkertijd gemoedelijke sfeer, waar een ieder zich thuis voelt. Gastvrijheid hebben wij hoog in het vaandel staan. De opzet voor uw feest of partij kunt u zelf aangeven. Wij kunnen die invulling echter ook voor u verzorgen. Door de nauwe samenwerking met een creatieve cateraar kunnen wij u een keur van mogelijkheden bieden. Wat dacht u van een trendy fingerfood buffet,een walking dinner en een culinaire high tea? Wij hebben tal van mogelijkheden voor u. Aan u de keuze. Rijsenhout ligt in de gemeente Haarlemmermeer en is goed te bereiken via de A4 en A9. Op het erf is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Buitenterras, trouwzaal, kinderspeelkamer, kinderkamer met 3 bedjes, muziekcomputer, bar met tap, koelkasten, frituur, serviesgoed en alle toebehoren.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Gemoedelijke en sfeervolle boerderij met moderne accessoires
Toegankelijkheid Locatie is goed te bereiken, genoeg eigen parkeerterrein, rolstoelvriendelijk, kindvriendelijk.
Parkeergelegenheid Gratis parkeren op eigen terrein
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 10.00-01.00
Dinsdag 10.00-01.00
Woensdag 10.00-01.00
Donderdag 10.00-01.00
Vrijdag 10.00-01.00
Zaterdag 10.00-01.00
Zondag 10.00-01.00
Adresgegevens
Adres Aalsmeerderweg 755, 1435 EK
Plaats Rijsenhout
Telefoon 0622683014
Website Bezoek website
Facebook