HOFtheater

Raalte

HOFtheater in Raalte

De allure van de rode loper, de moderne en warme sfeer van de foyer, de 300 comfortabele theaterstoelen, de technische mogelijkheden, diverse ruimtes om uiteen te gaan, de expertise van het theaterpersoneel... en dat allemaal in een inspirerende groene omgeving!

Het pas verbouwde HOFtheater biedt legio mogelijkheden voor verschillende bijeenkomsten. Het pand is zeer geschikt voor grote evenementen zoals congressen en symposia, maar ook voor activiteiten op kleinere schaal zoals workshops en vergaderingen. Ook heeft u met het HOFtheater een unieke locatie voor uw bruiloft of personeelsfeest.

Het is mogelijk om één of meerdere zalen in het gebouw te huren, zoals de theaterzaal, foyer of vergaderruimtes. Daarnaast biedt de groene omgeving waarin het HOFtheater zich bevindt diverse mogelijkheden, zoals een ontspannende (bos)wandeling, fietstocht, picknick of heide-sessie (brainstorm).


Het HOFtheater in Raalte is zeer centraal gelegen in Overijssel. Het bevindt zich midden in Salland, tussen Deventer, Zwolle en Nijverdal. Het theater ligt dicht bij de N35 en N348, waardoor het met de auto erg makkelijk bereikbaar is. Daarnaast is er een busstation op 5 minuten lopen afstand. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het HOFtheater, dit is bovendien gratis.

HOFinSalland heeft kennis en ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen en denkt graag met u mee. Ook als het gaat om een theatrale aankleding, catering of het inzetten van artiesten.

Kijk voor meer informatie op www.HOFinSalland.nl.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Theaters en schouwburgen
Aantal zalen
Voorzieningen theaterzaal, podium, foyer, vergaderruimtes, techniek, geluidsapparatuur, beamer, laptop, microfoon
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Rode loper, warm, sfeervol, theater, modern
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk, goed bereikbaar, lift, invalidetoilet
Parkeergelegenheid Gratis parkeren, bushalte op 5 minuten lopen
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 9 - 17 uur
Dinsdag 9 - 17 uur
Woensdag 9 - 17 uur
Donderdag 9 - 17 uur
Vrijdag 9 - 17 uur
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Voorhof 2, 8102 MH
Plaats Raalte
Telefoon 0572-361361
Website Bezoek website
Facebook