Slot Loevestein

Poederoijen

Slot Loevestein in Poederoijen

Slot Loevestein ligt in de uiterwaarden van de Maas en de Waal. In dit waterrijke gebied wordt ‘nieuwe natuur’ ontwikkeld, een samenwerkingsverband van baksteenfabrikant Wienerberger B.V., het Wereldnatuurfonds, Staatsbosbeheer en de Dienst Landelijk Gebied. Wienerberger wint er rivierklei, waarvan het natuurlijke en milieuvriendelijke baksteen wordt gemaakt. Na afgraving wordt het gebied niet opnieuw gecultiveerd, maar ‘teruggegeven’ aan de natuur. Door de natuur haar gang te laten gaan ontstaat een prachtig rivierenlandschap met een grote diversiteit aan (water)planten en dieren.

Feesten & bijeenkomsten

Slot Loevestein maakt uw ontvangst tot iets bijzonders

Of het nu een personeelsfeest, receptie, diner, huwelijksfeest, vergadering of zakelijke presentatie betreft, Slot Loevestein is geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. De 15 tot 250 gasten genieten van een heerlijke dag, waarin beleving en originaliteit centraal staan. Het middeleeuwse kasteel, de 17e eeuwse vesting en de prachtige natuurlijke omgeving bieden de perfecte setting voor ieder evenement.

Slot Loevestein altijd een boeiende belevenis

  • Stijlvolle bedrijfsfeesten
  • Sfeervolle conceptfeesten
  • Intieme diners
  • Verrassende recepties
  • Uidagende congressen
  • Doeltreffende vergaderingen
  • Succesvolle productpresentaties
  • Onvergetelijke huwelijksfeesten

 

Trouwen

Een historische locatie voor een historische dag!
Uw huwelijksdag is een dag om nooit te vergeten. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een bijzondere locatie. Loevestein bijvoorbeeld! Het middeleeuwse kasteel, de 17e eeuwse vesting en de prachtige natuurlijke omgeving bieden de perfecte setting voor deze historische dag in uw leven.

Slot Loevestein is natuurlijk ook de ideale plaats voor uw bruids-reportage. En om het compleet te maken, kunt u ook uw receptie, diner of feest helemaal bij ons laten verzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan ook eens op de pagina feesten.

De Kapel
De huwelijkssluiting is in de oude Kasteelkapel. Deze is robuust en sober ingericht, maar sfeervol verlicht door kaarsen. Bovendien zorgt de vloerverwarming ervoor dat u geen koude voeten krijgt! Er kunnen maximaal vijftig personen plaatsnemen. Omdat de Kapel zich op de eerste verdieping in een kasteeltoren bevindt, is deze helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Loevestein 1, 5307TG
Plaats Poederoijen
Telefoon 0183 447171
Website Bezoek website
Facebook