Slot Zuylen

Oud-zuilen

Slot Zuylen in Oud-zuilen

Museum Slot Zuylen in Oud-Zuilen ligt aan de Vecht net buiten Utrecht. Het middeleeuwse kasteel werd in de 18e eeuw verbouwd tot landhuis. De bekendste bewoner was de schrijfster Belle van Zuylen. Al meer dan 50 jaar is Slot Zuylen opengesteld als kasteelmuseum. Concerten, evenementen en rondleidingen brengen het verleden tot leven.

Een aantal van de historische vertrekken, gelegen in de westelijke vleugel, is multifunctioneel. Deze zijn zowel geschikt zijn voor tentoonstellingen, concerten en lezingen als voor vergaderingen, diners en recepties. Zie ook: huurprijzen.

  • De Gobelinzaal (7 x 10 m) is gelegen op de eerste verdieping. De zaal is geschikt voor ontvangsten, plechtigheden, toespraken en diners voor 5 tot 50 personen. Deze prachtige zaal valt op door de kleurrijke wandtapijten van meer dan 300 jaar oud.
  • De Blauwe Kamer (5 x 8 m) bevindt zich op de eerste etage en is zeer geschikt voor presentaties, ontvangsten en lunches of diners voor groepen van 5 tot 20 personen.
  • Het is mogelijk om op de eerste etage de kamers onderling te verbinden via het Boudoir en de galerij (de gehele vleugel). Hiermee worden recepties voor groepen tot 120 personen mogelijk.
  • De Vergaderkamer (7 x 10 m) is gelegen op de bovenste etage en biedt ruimte voor trainingen, vergaderingen en presentaties voor groepen van 5 tot 80 personen. Elke gewenste zaalopstelling is mogelijk: theateropstelling, tafelopstelling of carréopstelling.
  • De Vechtkamer (5 x 8 m) bevindt zich ook op de bovenste etage. Deze kamer is geschikt voor 5 tot 30 personen, in een opstelling met één lange tafel of met aparte tafels.
  • De theeschenkerij, het terras en de tuinhut zijn te huur voor speciale gelegenheden. Het is ook mogelijk het hele slot te huren.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Tournooiveld 1, 3611 AS
Plaats Oud-zuilen
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook