De Speulderai

Opmeer

De Speulderai in Opmeer

Gezellig en sfeervol ingerichte zalen voor kleine en grote groepen.

 

Vermaakrestaurant De Speulderai.

De Speulderai is een zéér geschikte locatie voor een ongedwongen en toch zakelijke sfeer voor een vergadering of conferentie, maar ook voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander arrangement is de Speulderai een onvergetelijk etablissement.

Spelenderwijs dineren kan alleen in dit unieke Westfriese vermaakrestaurant De Speulderai te Opmeer. Naast een schitterende collectie van oude café en gezelschapsspelen is dit het établissement van echte sfeer, ontspanning, vertier en lekker eten !
- Ooit gehoord van trou madame, hamertjesspel, schuiftafel, pierbolspel, dopspel, toptafel? Deze spelen dateren uit de dertiende eeuw en later en u kunt deze nog volop spelen in de Speulderai.
- Ook heeft de Speulderai een zéér groot aantal geheel in stijl aangeklede arrangementen, als een Franse-, Griekse-, Tropische-, Amsterdamse, Country-, Piraten-, Gangster en noem maar op avond. U waant zich tijdens het diner, door de schitterende aankleding, in andere sferen.
- Creatief tafelen is ook één van de specialiteiten van het vermaakrestaurant De Speulderai.
wat is er leuker dan met het hele gezelschap rondom de tafel te zitten en de lekkerste hapjes voor elkaar klaar te maken op de vreemdste toestellen als de Tartarenhoed, Pizzadom en de Rondet. Kortom de Speulderai is een vermaak restaurant van sfeer, ontspanning en vertier met een uitstekende keuken !!!

Ook voor de sportievelingen zijn er verschillende step- of fietsdagtochten vanaf de Speulderai door het pittoreske Westfriesland, de routebeschrijving voert u door allerlei typische Westfriese dorpjes met allerlei leuke bezienswaardigheden.
U krijgt van ons een fiets of step mee met een heerlijk gevulde picknickmand om de inwendige mens aan te sterken.
Bij terugkomst wacht u in de Speulderai een gezellig spellencircuit met allerlei Oudhollandse spelen en u kunt dit uiteraard combineren of afsluiten met een heerlijk diner.

Voor een vergadering of conferentie zoekt u natuurlijk de juiste sfeer en de beschikking over allerlei faciliteiten, met voldoende ruimte voor de genodigden.
De Speulderai is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over voldoende parkeerruimte en heeft 3 zalen van verschillende grootte, te weten voor 50, 75 en 125 personen, met een hotel op loopafstand.
Door de uitgekiende indeling van het gebouw kunnen, met enkele eenvoudige ingrepen, de diverse zalen samengevoegd worden tot één grote zaal. Hierdoor ontstaat een vergader- en conferentieruimte voor zo’n 300 personen.
Dankzij deze flexibiliteit is De Speulderai zeer geschikt voor vergaderingen, presentaties en informatiebijeenkomsten voor zowel grote als kleine gezelschappen.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen meerdere zalen die evt. te combineren zijn voor grote groepen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Sfeervolle zalen
Toegankelijkheid Goed bereikbaar vanaf de snelweg
Parkeergelegenheid Ruime gratis parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Lindegracht 13, 1716 DD
Plaats Opmeer
Telefoon 0226-352969
Website Bezoek website
Facebook