Kasteel Ophemert

Ophemert

Kasteel Ophemert in Ophemert

Kasteel Ophemert biedt ideale faciliteiten voor grote en kleine vergaderingen, seminars, trainingen en presentaties. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Zakelijke bijeenkomsten

Kasteel Ophemert biedt ideale faciliteiten voor grote en kleine vergaderingen, seminars, trainingen en presentaties. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

U kunt kiezen uit vele inspirerende ruimtes of een combinatie maken. Voor wie bijvoorbeeld activiteiten over twee plaatsen wil spreiden, is er bovendien de Ridderzaal in het Koetshuis.

Op mooie dagen is ook de Engels tuin en het terras beschikbaar. Een fikse wandeling na de lunch is inspirerend en ontspannend.

 

Workshops

Een golf clinic na een vergadering. Whisky nosing gevolgd door een Schots buffet. Percussie workshop voor teambuilding in optima forma. Workshop koken door topkoks. Diverse trainingingen. Samen een kunstwerk maken. Een tocht door de Betuwe in koetsen... De Geus Facilities staat voor persoonlijke aandacht, alert reageren, meedenken en het aandragen van ideeën. Dit resulteert in een perfect georganiseerd programma. De Geus Facilities is creatief en flexibel bij het invullen van uw wensen op het hoogst mogelijke niveau.

 

Concerten

Een intiem kasteelconcert vormt een zeer succesvol relatie evenement.

U arriveert voor het kasteel. Nog geen geluid maar de toon is gezet. U geniet van kunst en antiek uit vele eeuwen. Van verrassende uitzichten over de Engelse tuin of de koninklijke beuken in het park. U gaat terug in de tijd en denkt zich in welke context een componist zijn werk schreef. En passant wordt een drankje aangereikt. Onweerstaanbaar wordt u meegenomen in de tijd en beleeft de muziek op een geheel nieuwe manier. In de pauzes wordt u verrast met culinaire kunstwerkjes. Beelden en muziek vloeien in elkaar over.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Kastelen en landhuizen
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres De dreef 2, 4061BL
Plaats Ophemert
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook