Duinzigt Oegstgeest

Oegstgeest

Duinzigt Oegstgeest in Oegstgeest

5 zalen in het voormalige klooster van Oegstgeest, op 1 min van de A44 in een rustgevende en inspirerende omgeving met biologische en uitgebreide catering.

 Vergaderingen, trainingen, workshops, seminars, presentaties, lezingen...

Sinds 1 juli 2011 herbergt in het voormalige klooster Duinzigt in Oegstgeest een bijzonder concept. Een laagdrempelige, hoogwaardige kantooromgeving met bijzondere catering en een parkeerplek voor de deur. Zakelijk, professioneel en representatief. Persoonlijk en inspirerend. Een plek voor zakelijke bijeenkomsten en informele afsluiters. In deze sfeervolle omgeving vind je dé plek voor inspirerende ontmoetingen; in één van de zalen, of in het gezellige businesscafé. De catering is biologisch en duurzaam, vol verrassende en persoonlijke aandacht.

"Aandacht voor een professionele omgeving waarin je optimaal aan het werk kunt, terwijl je geniet van de beste koffie & thee en de lekkerste hapjes."

Duinzigt is…
- een zakelijke, professionele, representatieve kantooromgeving
- een warme, huiselijke, persoonlijke plek
- een inspirerend en rustgevend gebouw
- jong, nieuw, flexibel, ambitieus, verbindend

Duinzigt voor jou?

Meetings
Met 5 prachtige zalen zijn we bijzonder geschikt voor alle ontmoetingen die om aandacht en professionaliteit vragen. Vergadering, training, presentatie, lezing, workshop of zelfs een seminar tot maximaal 100 personen. WIFI, beamers en andersoortige benodigdheden altijd inclusief.

Café
Ons businesscafé biedt de mogelijkheid om in sfeer een zakelijke bijeenkomst af te sluiten. Met geweldige koffie en altijd iets lekkers, wijnproeverijen of complete diners is ontspanning gegarandeerd. Altijd een parkeerplek en op 1 minuut van de A44.

Nieuwsgierig? Kennismaken? Try out? Kijk op onze website www.duinzigt-oegstgeest.nl of kom eens langs voor een kop koffie, een rondleiding en een eerste indruk. Proeven is altijd vrijblijvend. We vertellen je graag meer!

We zijn op werkdagen geopend van 8.00 tot 19.00 uur en op aanvraag buiten de openingstijden. Neem contact met ons op voor een afspraak. Telefonisch zijn we bereikbaar op 071 260 00 07 of per email .

We kijken er naar uit jullie te begroeten bij Duinzigt-Oegstgeest!

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen 5 zalen met een capaciteit van 2 tot 100 personen, sfeervol businesscafé, rustgevende lunchzaal, terras op binnenplaats, dakterras, uitgebreide mogelijkheden voor (biologische) ontbijt, lunch, borrel of diner.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Een laagdrempelige, hoogwaardige zakelijke omgeving. professioneel en representatief, maar ook persoonlijk, huiselijk en inspirerend. sfeervol en duurzaam.
Toegankelijkheid Zeer rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Altijd een gratis parkeerplek, op 1 minuut van de a44.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08.00-19.00, hierbuiten op aanvraag
Dinsdag 08.00-19.00, hierbuiten op aanvraag
Woensdag 08.00-19.00, hierbuiten op aanvraag
Donderdag 08.00-19.00, hierbuiten op aanvraag
Vrijdag 08.00-19.00, hierbuiten op aanvraag
Zaterdag op aanvraag
Zondag op aanvraag
Adresgegevens
Adres Rhijngeesterstraatweg 40d, 2341 BV
Plaats Oegstgeest
Telefoon 0712600007
Website Bezoek website
Facebook