Hotel Astoria

Noordwijk

Hotel Astoria in Noordwijk

Hotel Astoria in Noordwijk biedt twee vergaderzalen, met alle audiovisuele middelen, eten en drinken in ons restaurant en aan de bar, en de duinen en de Noordzee om de hoek. Kortom, een ideale locatie voor vergaderingen en conferenties.

 Het Hotel beschikt over 2 vergaderzalen voor minimaal 2 en maximaal 35 personen. Voor grotere groepen is Hotel Astoria exclusief af te huren zodat u alleen met uw eigen groep het hotel bewoont. Onze vergaderzalen zijn in grootte af te stemmen op het aantal deelnemers en zijn voorzien van airco en daglicht. In overleg met u kan de opstelling van de zaal aan uw wensen aangepast worden. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel : van veranderingen in programma’s tot specifieke wensen: wij proberen altijd om met u mee te denken en hierin tegemoet te komen. Ook hebben wij diverse subruimtes tot uw beschikking. De zalen zijn rustig gelegen dus bij ons heeft u geen last van omgevingslawaai.

De zalen zijn standaard uitgerust met flip-over, whiteboard en overheadprojector met scherm. Overige audiovisuele middelen zijn op aanvraag beschikbaar. Voor pauzes tussendoor kunt u even bijkomen in de lounge of aan de bar. Natuurlijk is uitwaaien op het strand ook een goede optie tijdens de conferentie: geen betere opfrisser dan verse zeewind om het hoofd en dat op 5 minuten loopafstand.
Parkeren kunt u (gratis) op ons eigen parkeerterrein naast het hotel of in de parkeergarage 9 1 minuut lopen).

Tijdens meerdaagse conferenties kunt u gratis gebruik maken van het Azzurro Wellness Center op 1 minuut loopafstand. In dit exclusieve en sfeervolle Wellness Center kunt u gebruik maken van een zwembad, whirlpools, Finse Sauna's (badkleding verplicht), Turkse stoombaden, massagestoelen en zonnebanken. ook kunt u gebruik maken van tennis- en squashbanen en een putting green.

Natuurlijk wordt juist de inwendige mens tijdens het vergaderen niet vergeten en ondersteunen wij deze met de gebruikelijke koffie en thee, maar ook met allerlei lekkere gerechten in ons restaurant. En zoals het een beetje conferentielocatie betaamt, mag een bar niet ontbreken, want de beste brainstormsessies beginnen aan de bar!
Hotel Astoria in Noordwijk: Conferenties en vergaderingen zijn nog nooit zo productief geweest!

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Hotels
Aantal zalen
Voorzieningen Hotel, resaurant, bar, twee vergaderzalen en vlakbij zee
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Informeel, modern, luxe
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Gratis parkeren op het terrein
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Emmaweg 13, 2202 CP
Plaats Noordwijk
Telefoon + 31 (0) 71 - 36
Website Bezoek website
Facebook