't Sfeerhuys de Looimolen

Nijmegen

't Sfeerhuys de Looimolen in Nijmegen

Elkaar het ja-woord geven is een bijzonder moment in je leven. Logisch dus, dat je van die ene dag ook een heel bijzondere dag maakt. Je besteedt veel aandacht aan kleding, juwelen, aan gasten, aan ringen, de kerkdienst, maar ook de trouw- en feestlocatie moet er een zijn die je nooit, nooit meer vergeet.

Feestje...???
Op het gebied van feesten heeft ’t Sfeerhuys de Looimolen inmiddels een reputatie hoog te houden. We hebben al heel wat mooie, uitbundige, stijlvolle, gezellige en fantastische feesten achter de rug. Naast de kwaliteit van onze keuken en het muzikale aspect, is daar ook altijd onze sfeervolle inrichting en vriendelijk personeel. Kortom, de ingrediënten zijn aanwezig, nu u nog.

Groepen
Het maakt ons niet uit om wat voor feest het gaat. We hebben de ruimte om voor alle grote en kleine groepen een geweldig (familie)feest te houden. Helemaal naar uw wensen en ideeën. Samen met onze expertise, maken we er een swingend verjaardagsfeest van of misschien wel een stijlvolle 25-jarige bruiloft, of een feestelijk diner, of een uitbundig personeelsfeest, of... vult u zelf maar in.

Anders
Wij kunnen in overleg met u ook anders feest vieren. Misschien hebt u helemaal geen zin in zo’n avondvullend programma en presenteren we u en uw gasten bijvoorbeeld op een mooie zondagmiddag onze rijkelijk gevulde High Tea. Maar we kunnen ook een hele dag voor u in elkaar zetten, compleet met lekker eten en drinken en vooral ook met leuke activiteiten tussendoor, zowel voor volwassenen als kinderen. Vooral gezinnen en families maken daar veel gebruik van. Overigens beschikt ’t Sfeerhuys over een aparte speelzolder voor (kleine) kinderen.

Intiem
Kleinere groepen krijgen in ’t Sfeerhuys een eigen ‘huiskamer’ en bij grotere gezelschappen koppelen we onze intieme ruimtes aan elkaar. Daardoor kan niemand verdwalen of verloren gaan in de menigte. Bovendien kunnen we iedere ruimte die bestemming geven die onze gast zich gewenst heeft. Swingen in de ene en praten in de andere is bijvoorbeeld een veel gebruikte optie.

Personen
Om een indicatie te geven van het aantal mensen dat ’t Sfeerhuys tegelijkertijd onderdak kan bieden, moet u rekenen op:
- diners tot 60 personen
- buffetten tot 80 personen
- swingfeesten tot 120 personen
- recepties tot 150 personen.


Terras
Bij mooi weer kunnen onze gasten uiteraard gebruik maken van het fraaie terras dat is gelegen aan het prachtige Florapark vóór ’t Sfeerhuys. Dit park bevat onder andere veel historische bomen, een groot grasveld, een kinderboerderij, een kapelletje en de Witte Molen. Het is heel plezierig om op het terras te mogen verblijven in een heerlijk zonnetje en te genieten van een kop koffie of koel drankje en ondertussen de kinderen zonder gevaar te zien spelen in het park.


Gesprek
Wij gaan ervan uit dat iedereen een eigen invulling aan zijn of haar feest wil geven. Daarom willen we graag met u in gesprek om te horen welke ideeën u hebt. Eventueel aangevuld met onze suggesties en mogelijkheden kan het haast niet anders of we komen samen tot dat feest dat u en uw gasten niet gauw zullen vergeten. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak, dan kunnen we in alle rust uw persoonlijke wensen doornemen. 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Molens
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Looimolenweg 15, 6542 JN
Plaats Nijmegen
Telefoon 024 3790676
Website Bezoek website
Facebook