DROOMvilla LUX

Nijmegen

DROOMvilla LUX in Nijmegen

DROOMvilla LUX is een prachtig centraal gelegen ontmoetingsplek. Het pand herbergt een eigentijds restaurant met terras, een rustige DROOMtuin, vergaderzalen, filmzalen en een grote zaal voor feesten en partijen. Als onderdeel van Stichting Driestroom, werken bij DROOMvilla LUX mensen mét en zonder een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een training of bedrijfspresentatie voor tachtig personen, een vergadering voor vijftien personen of een coachingsgesprek voor twee? DROOMvilla LUX heeft tien vergaderzalen beschikbaar. Voor grotere bijeenkomsten biedt de Gouden Zaal ontelbare mogelijkheden. Wilt u een nog originelere setting? Dan kunt u ook gebruik maken van één van de filmzalen, waarbij uw presentatie op het grote filmdoek geprojecteerd kan worden. DROOMvilla LUX is een maatschappelijke onderneming. Hier worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleid door professionals. Het DROOMteam doet er alles aan om u een aangenaam verblijf te bezorgen. Onze sfeervolle restaurant is dagelijks voor u geopend voor een bijzonder ontbijt, lunch of diner. Op het menu staan altijd verrassende gerechten van hoge kwaliteit. Alles wordt door onze keukenbrigade met hart en ziel dagvers bereid met streekproducten. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor vergaderingen, seminars, feesten, borrels of uw evenement. Het is ook mogelijk om voor langere tijd een kantoorruimte te huren in DROOMvilla LUX.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen 25-100 personen
Locatie type Restaurants, Cafés, Theaters en schouwburgen, Kantoren, Bioscopen, Buitenlocaties, Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen terras, stadstuin, restaurant, filmzalen, vergaderzalen, café, multifunctionele zaal, wifi, flexwerkplek
Beeld & Geluid In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Eigentijds, stijlvol, zakelijk, sfeervol
Toegankelijkheid Het restaurant en de gouden zaal zijn rolstoeltoegankelijk.
Parkeergelegenheid Diverse parkeergarages en centraal station op loopafstand.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08.00 - 00.00
Dinsdag 08.00 - 00.00
Woensdag 08.00 - 00.00
Donderdag 08.00 - 00.00
Vrijdag 08.00 - 01.00
Zaterdag 11.00 - 01.00
Zondag 11.00 - 01.00
Adresgegevens
Adres Oranjesingel 42, 6511 NW
Plaats Nijmegen
Telefoon 0243223606
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/droomvillalux/