De Ruygeborg Hoeve

Nieuwkoop

De Ruygeborg Hoeve in Nieuwkoop

Op de rand van de natuurgebieden De Ruygeborg en de Nieuwkoopse Plassen ligt ons tot restaurant verbouwde boerderij De Ruygeborg Hoeve. Met heerlijke streekprodukten zullen we u verwennen. Op maandag en dinsdag een sfeervolle locatie voor beschikbaar voor bijeenkomsten, vergaderingen en meetings.

Dichtbij in de rust van het Groene Hart aan de rand van Nieuwkoop ligt De Ruygeborg Hoeve. Een prachtig restaurant waar de streekprodukten de lunch en het diner verzorgen. Op maandag en dinsdag is de locatie open voor bijeenkomsten, vergaderingen en meetings. In een prachtige ambiance met de steeds wisselende kunstexposities is het een zeer aantrekkelijke gelegenheid om samen met de gasten tot een mooi resultaat te komen Wij verzorgen ook vergaderbreaks. Dat kan een wandeling zijn in natuurgebied De Ruygeborg, een bezoek aan het historisch museum op ons terrein of een rondvaart op de beroemde Nieuwkoopse Plassen. Lunch of diner kunnen worden verzorgd in ons restaurant of terras. In de zomer kan dat ook een barbecue zijn. Beamer en flipover zijn beschikbaar. Wilt u ons eerst eens bezoeken, dat kan in ons restaurant De Ruygeborg Hoeve. Voor een eerlijke koffie en een goed gesprek binnen of op het terras. In de zomerperiode 7 dagen per week open. In de winter zijn we op woensdag tot en met zondag open. Binnen zijn steeds wisselende exposities, iedere keer een nieuwe uistraling. U bent werkelijk van harte welkom. Wij, Marian en Marcel, zullen er alles aan doen om het naar uw zin te maken.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen 25-100 personen
Locatie type Restaurants, Boerderijen, Buitenlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Rustig en landelijk. warm aanbevolen.
Toegankelijkheid De ruygeborg hoeve ligt aan de rand van nieuwkoop vlakbij de doorgaande weg en daarmee eenvoudig aan te rijden. duidelijk aangegevven aan de weg.
Parkeergelegenheid We beschikken over een ruime parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag In overleg
Dinsdag In overleg
Woensdag 10.00 - 21.00
Donderdag 10.00 - 21.00
Vrijdag 10.00 - 21.00
Zaterdag 10.00 - 21.00
Zondag 10.00 - 21.00
Adresgegevens
Adres Noordenseweg 23, 2421 XW
Plaats Nieuwkoop
Telefoon 06 1700 9443
Website Bezoek website
Facebook facebook.com/ruygeborg