De Ruygeborg Hoeve

Nieuwkoop

De Ruygeborg Hoeve in Nieuwkoop

Op de rand van de natuurgebieden De Ruygeborg en de Nieuwkoopse Plassen ligt ons tot restaurant verbouwde boerderij De Ruygeborg Hoeve. Op het erf is een nieuwe vergaderlocatie De Kapberg gebouwd. Met uitzicht op het natuurgebied. Ideaal voor een vergaderdag ver van de drukte van alledag.

Dichtbij in de rust van het Groene Hart ligt de Ruygeborg Hoeve. Een prachtig restaurant waar de streekprodukten de lunch en het diner verzorgen. Naast het restaurant ligt De Kapberg, een mooie vergaderlocatie voor – afhankelijk van de opstelling – 10 tot 25 deelnemers. Met uitzicht op natuurgebied De Ruygeborg kun je geheel buiten de gebaande paden verstandige wegen bewandelen. De Kapberg is zeer geschikt voor het geven van trainingen of workshops. Wij verzorgen ook vergaderbreaks. Dat kan een wandeling zijn in natuurgebied De Ruygeborg, een bezoek aan het historisch museum op ons terrein of een rondvaart op de beroemde Nieuwkoopse Plassen. Lunch of diner worden verzorgd in ons restaurant. In de zomer kan dat ook een barbecue zijn. Beamer en flipover zijn beschikbaar. Wilt u ons eerst eens bezoeken, dat kan in ons restaurant De Ruygeborg Hoeve. Voor een eerlijke koffie en een goed gesprek binnen of op het terras. In de zomerperiode 7 dagen per week open. In de winter zijn we op woensdag tot en met zondag open. Binnen zijn steeds wisselende exposities, iedere keer een nieuwe uistraling. U bent werkelijk van harte welkom. Wij, Marian en Marcel, zullen er alles aan doen om het naar uw zin te maken.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte 60 m2
Aantal personen 0-25 personen
Locatie type Restaurants, Boerderijen, Buitenlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Rustig, landelijk en uitstekend geschikt voor een dagje "op de hei".
Toegankelijkheid De ruygeborg hoeve ligt aan de rand van nieuwkoop vlakbij de doorgaande weg en daarmee eenvoudig aan te rijden. duidelijk aangegevven aan de weg.
Parkeergelegenheid We beschikken over een ruime parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08.30 - 22.00
Dinsdag 08.30 - 22.00
Woensdag 08.30 - 22.00
Donderdag 08.30 - 22.00
Vrijdag 08.30 - 22.00
Zaterdag 08.30 - 22.00
Zondag 08.30 - 22.00
Adresgegevens
Adres Noordenseweg 23, 2421 XW
Plaats Nieuwkoop
Telefoon 06 1700 9443
Website Bezoek website
Facebook facebook.com/ruygeborg