Studium Culinair

Naarden

Studium Culinair in Naarden

De kookworkshops van kookstudio Studium Culinair staan garant voor een culinaire belevenis. Het volgen van een kookworkshop is een leuke manier om samen te werken en te eten. Ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestje of gewoon gezellig met vrienden/familie. Het menu gaat in overleg met u. Zo nemen wij u mee op reis door Italië en vertellen wij over de streken, hun producten en maken wij met u de lekkerste Italiaanse specialiteiten. Of wij nemen u mee naar Spanje en vertellen u over Tapa's en hoe deze lekkernijen zijn ontstaan en bereid worden. Maar ook onze eigen Hollandse keuken heeft veel meer te vertellen dan stamppotten. Uiteraard mag de Franse keuken niet ontbreken. Dit alles gebeurt in Naarden in een informele sfeer en gezellige ambiance.

De kookworkshops van kookstudio Studium Culinair staan garant voor een culinaire belevenis.
Het volgen van een kookworkshop is een leuke manier om samen te werken en te eten. Ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestje of gewoon gezellig met vrienden/familie.
Het menu gaat in overleg met u. Zo nemen wij u mee op reis door Italië en vertellen wij over de streken, hun producten en maken wij met u de lekkerste Italiaanse specialiteiten. Of wij nemen u mee naar Spanje en vertellen u over Tapa's en hoe deze lekkernijen zijn ontstaan en bereid worden. Maar ook onze eigen Hollandse keuken heeft veel meer te vertellen dan stamppotten. Uiteraard mag de Franse keuken niet ontbreken. Dit alles gebeurt in Naarden (net buiten de Vesting stad) in een informele sfeer en gezellige ambiance. 
 

 

Indien u komt vergaderen kunt u dit prima combineren met een workshop. Of u heeft de mogelijkheid dat onze koks dit voor u verzorgen. Zowel lunch als avonddiner is mogelijk. Wij denken graag met u mee. 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Open keukens (ook gescheiden), 2 zalen, WiFi, beamer, flipovers, bar
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Intiem, gezellig, sfeervol, warm
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk, gratis parkeren, langs de a1
Parkeergelegenheid Gratis parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 9.00-00.00
Dinsdag 9.00-00.00
Woensdag 9.00-00.00
Donderdag 9.00-00.00
Vrijdag 9.00-00.00
Zaterdag 9.00-00.00
Zondag 9.00-00.00
Adresgegevens
Adres Kobaltstraat 11c, 1411 AM
Plaats Naarden
Telefoon 035-6782791
Website Bezoek website
Facebook