Pannenkoeken en Partijenrestaurant 't Vossenhol

Naarden

Pannenkoeken en Partijenrestaurant 't Vossenhol in Naarden

De exclusieve feestzaal van Pannenkoeken en Partijenrestaurant 't Vossenhol vindt u in de bossen van Oud Valkeveen te Naarden. De zaal biedt gelegenheid aan feesten en partijen van groepen van maximaal 100 personen. U kunt terecht voor een familiefeest met barbecue, bedrijfsfeest met moordspel, een swingende feestavond met DJ of een gezellige middag met High Tea of lunch. Daarnaast bieden wij nog veel meer mogelijkheden, zoals vergaderingen, wijnproeverij e.d. De historische zaal beschikt over een eigen bar, toiletgroep, garderobe en een fijn terras met gedeelte overkapping. Een fijne, huiselijke zaal, voor elke gelegenheid!

Pannenkoeken en Partijenrestaurant 't Vossenhol:

De exclusieve zaalruimte “de Vos”:

In Restaurant ’t Vossenhol bieden wij uw gezelschap onze zaal aan in een exclusieve (feest)ruimte. Onze besloten zaal beschikt over een eigen entree en een sfeervolle bar in een gezellige, huiselijke ruimte. De zaal is voor verschillende doeleinden geschikt, zoals een avondfeest, een bruiloft, een buffet/BBQ diner, feestelijke/zakelijke borrel, (bedrijfs)presentatie, wijnproeverij etc.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de zaal af te huren. Bijvoorbeeld in combinatie met een geheel arrangement, bijvoorbeeld diner of drank/borrel arrangement. Maar de zaal kan ook worden afgehuurd voor bijv. omdat u eigenlijk alleen de ruimte graag tot uw beschikking wilt. 
 

Ruimte:
De zaal is geschikt voor maximaal 60 personen zittend en voor maximaal 95 personen met een staand feest. De zaal heeft een eigen entree, eigen bar, toiletgroep en gratis grote parkeerplaats. Ook beschikken wij over een microfoon. (Kosteloos, aangeven van tevoren).
Er is een geluidsset aanwezig, met cd speler. Verder is de zaal huiselijk ingeicht met een gezellige gasopenhaard.

Routebeschrijving:
Vanaf de A1 richting Amersfoort, afslag Naarden/Bussum. Bij T-splitsing rechts. *Bij stoplichten weer rechts. Vanaf deze stoplichten volgt u ook ‘Valkeveen’, welke wordt aangegeven op de verkeersborden. Valkeveen helemaal blijven volgen tot aan een grote parkeerplaats. Pannenkoekenrestaurant ’t Vossenhol is het witte gebouw aan uw linkerhand, naast Speelpark Oud Valkeveen.

Vanaf de A1 richting Amsterdam, afslag Naarden/Bussum. Met de bocht mee rechtdoor tot de stoplichten. Volg de verdere routebeschrijving.*

 Bereikbaarheid en openingstijden pannenkoekenrestaurant ’t Vossenhol:

 April t/m september: dinsdag t/m zondag van 12:00-19:30 uur
 Oktober t/m maart: vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00-19:30 uur
 In de mei, zomer en herfst vakantie alle dagen geopend van 12:00-19:30 uur
 Telefonisch bereikbaar op bovenstaande uren.
 Per mail: kunt u ook terecht.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Restaurants
Aantal zalen
Voorzieningen De zaal beschikt over een eigen bar, toiletgroep, terrasgedeelte en een gedeelte buiten overkapt.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer In de oude bossen van oud valkeveen een exclusieve feestzaal voor diverse doeleinden. in een historisch zaaltje waar veel nostalgie bij komt kijken.
Toegankelijkheid De zaal is geschikt voor meerdere mogelijkheden, familiefeesten, discofeesten, wijnproeverijen, high tea etc, kindvriendelijk, rolstoelvriendelijk.
Parkeergelegenheid Ruime, gratis parkeergelegenheid.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag -
Dinsdag 12:00-19:30
Woensdag 12:00-19:30
Donderdag 12:00-19:30
Vrijdag 12:00-19:30
Zaterdag 12:00-19:30
Zondag 12:00-19:30
Adresgegevens
Adres Oud huizerweg 2, 1411 GZ
Plaats Naarden
Telefoon 035-6782348
Website Bezoek website
Facebook