Pampus Events

Muiden

Pampus Events in Muiden

Op zoek naar een unieke locatie voor uw bedrijfsuitje? Op zoek naar ultieme teambuildingsopdrachten ? Pampus Events helpt u graag verder! Het centraal gelegen Forteiland midden in het IJmeer biedt een hoop mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje op of rond dit prachtige Forteiland!

Mogelijkheden

Pampus, een unieke evenementlocatie aan het water

Ondanks het feit dat Pampus een eiland is en daardoor de logistiek complex lijkt, kan heel veel voor u gerealiseerd worden. Het eiland beschikt over lopend water, elektriciteit en een charmant restaurant en vergaderruimte. Ook in het Fort zelf is er vanalles mogelijk. van teambuildingsopdrachten tot lasergamen, er is veel mogelijk!

De droge fortgracht: In de gracht rondom het fort kan met 1000 personen gedineerd worden. De gracht kan geheel of gedeeltelijk overkapt worden.

Het fort: Ook kunt u ervoor kiezen om uit te wijken naar een fort. Een diner voor een klein gezelschap (max. 80 personen) wordt heel speciaal en intiem in de van de mystieke, robuuste kamers van het fort. Luxe amuses of internationale hapjes kunnen tijdens een borrel vanuit de vele ruimtes in het fort worden uitgeserveerd.

Spectaculair vervoer naar Pampus

Bij een bijeenkomst op Forteiland Pampus begint de beleving van uw gasten al voordat zij zijn aangekomen op het eiland. Het stuk water tussen het vaste land en het eiland zal immers overbrugd moeten worden, dus waarom niet op een spectaculaire manier? Transport per helikopter, zeiljachten, een luxe salonboot, snelle speedboot of zelfs een watervliegtuigje zal zeker een extra dimensie aan uw evenement geven.

Overnachten bij Pampus

Op het forteiland zelf zijn er geen faciliteiten om te overnachten. Het Forteiland ligt centraal gelegen en zorgt voor vele diverse mogelijkheden in de buurt, zoals bijvoorbeeld in Huizen of bijvoorbeeld Amsterdam!

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen 25-100 personen
Locatie type Forten
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid In overleg
Internet
Catering In overleg
Activiteiten Van teambuilding tot lasergamen of een workshop, er is vanalles mogelijk!
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09:00-17:30
Dinsdag 09:00-17:30
Woensdag 09:00-17:30
Donderdag 09:00-17:30
Vrijdag 09:00-17:30
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Weesperstraat 46, 1398 XZ
Plaats Muiden
Telefoon 0294700236
Website Bezoek website
Facebook