Herberg de Drie Linden

Molenschot

Herberg de Drie Linden in Molenschot

 Herberg de Drie linden is gebouwd in 1843. De herberg bestaat uit een groot restaurant met een eigen terras. Een gezellig eetcafé met een buitenterras rondom met uitzicht op het St. Anna kapel in Molenschot. Daarnaast hebben we ook nog een feestzaal die de mogelijkheid heeft om in grootte aangepast te worden, dus ook feesten van 100/150 personen kunnen wij verzorgen.

Ook heeft u bij ons verschillende mogelijkheden qua catering. Wij hebben koude en warme buffetten, barbecuearrangementen en de mogelijkheid om al het materiaal te leveren voor een feestje bij u aan huis.

Neemt u een kijkje op onze site www.3linden.nl en daar kunt u de mogelijkheden bekijken. Daar kunt u ook een digitale rondleiding door ons bedrijf maken!

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Wij hebben een terras dat uitkijkt op het St. Annakapel. Daarnaast hebben wij een groot restaurant, feestzaal en eetcafé met verschillende mogelijkheden.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer De herberg is gezellig, romantisch en nostalgisch ingericht. in de herberg vindt u de elementen van het begin van de herberg.
Toegankelijkheid Het is rolstoelvriendelijk en makkelijk te bereiken met de auto.
Parkeergelegenheid Bij de drie linden kunt u parkeren op onze eigen parkeerplaats en de parkeerplaatsen die rondom het bedrijf liggen.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag okt - april: 17:00 uur mei - sept: 11:00 uur
Donderdag okt - april: 17:00 uur mei - sept: 11:00 uur
Vrijdag okt - april: 17:00 uur mei - sept: 11:00 uur
Zaterdag vanaf 11:00 uur
Zondag vanaf 11:00 uur
Adresgegevens
Adres Broekstraat 1, 5124 NJ
Plaats Molenschot
Telefoon 0161-411333
Website Bezoek website
Facebook