EC Bredeweg BV

Moerkapelle

EC Bredeweg BV in Moerkapelle

Bij EC Bredeweg kunt u terecht voor al uw bruiloften, verjaardagen, meetings, vergaderingen, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, themafeesten enz. Wij staan bekend om de vele faciliteiten die wij te bieden hebben. U kunt onder andere denken aan: de private area, het terras met speeltuin, de keuken, de bar, eigen parkeergelegenheid, het geluid en de lichteffecten.

Bij Event Centre de Bredeweg kunt u terecht voor al uw bruiloften, verjaardagen, meetings, vergaderingen, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, themafeesten enz. Wij staan bekend om de vele faciliteiten die wij te bieden hebben. U kunt onder andere denken aan: de private area, het terras met speeltuin, de keuken, de bar, eigen parkeergelegenheid, het geluid en de lichteffecten.

De zaal is 750 m2 groot, Het terras met de speeltuin heeft een totale oppervlakte van 500 m2. Daarnaast mag u gebruik maken van de private area, waar u even tot rust kunt komen. Dit heeft een oppervlakte van 35 m2 en is voorzien van een eigen ingang en sleutel.

De prijs wordt bij ons op maat gemaakt, vanwege het feit dat het afhankelijk is van een aantal factoren, zoals: de dag waarop het feest plaats zal vinden, de tafel indeling met of zonder decoratie, afname van bar en/of keuken. Bij ons is het namelijk mogelijk om eigen drank en spijs mee te nemen. Hiervoor wordt echter een toeslag betaald, dit is 15% van de bruto zaalhuur. Tevens wordt er bij zaalhuur tegen de kostprijs beveiliging en parkeerwacht aangeboden, dit is een vereiste.

Doorgaans hebben we elke maand een aanbieding om uw feest hier te laten plaatsvinden. U kunt hiervan op de hoogte worden gesteld door middel van onze website.

Bij Event Centre de Bredeweg staat service en klantvriendelijkheid centraal. Wij werken met verschillende relaties om ervoor te zorgen dat uw dag zo compleet mogelijk vervult wordt. Hierdoor bent u voor prijs en kwaliteit aan het juiste adres.

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u gerust contact opnemen.
 

Tel.: 079-5932397  /   06-31959586

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen zaal met terras, speeltuin, parkeergelegenheid, bar- en keuken faciliteiten, zwembad
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Gezellig,
Toegankelijkheid In moerkapelle, centraal gelegen bij de a12 richting utrecht en rotterdam en omgeving; kindvriendelijk, rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Gratis ruime parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag vanaf 12.00 uur
Dinsdag vanaf 12.00 uur
Woensdag vanaf 12.00 uur
Donderdag vanaf 12.00 uur
Vrijdag open
Zaterdag open
Zondag open
Adresgegevens
Adres Bredeweg 66a, 2752 AB
Plaats Moerkapelle
Telefoon 0795932397
Website Bezoek website
Facebook