Partycentrum de Meijert

Mijdrecht

Partycentrum de Meijert in Mijdrecht

Van bruiloft tot modeshow, van bedrijfsfeest tot productpresentatie. Bij De Meijert kan bijna alles. In het vier zalen omvattende complex kunt u terecht voor kleinschalige activiteiten voor 15 personen tot omvangrijke evenementen waarbij ontvangsten van 1000 gasten geen uitzondering vormen.

Vergadering, bedrijfspresentatie, receptie, huwelijksfeest, verjaardag…?
Party- en Congrescentrum De Meijert is de locatie voor het houden van feestelijke activiteiten, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten het juiste adres. Voor elke groepsgrootte en elk doel heeft de Meijert een zaal met passende entourage en capaciteit beschikbaar. Alle zalen zijn te voorzien van audiovisuele apparatuur en zijn uitgerust met airconditioning.


Bruifloft en Trouwlocatie
Sinds jaar en dag is De Meijert een geliefde locatie voor het vieren van een bruiloft omdat alle ingrediënten voor een geslaagd feest aanwezig zijn: een unieke locatie, sfeervolle zalen en een goede keuken.

Wij bieden u vele mogelijkheden: een informele receptie, een sfeervol diner, een spetterend avondfeest of een combinatie ervan. En wat is gemakkelijker dan de officiële huwelijksvoltrekking in De Meijert te houden. Dit houdt in dat u elkaar bij ons officieel het “jawoord” kunt geven !

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Partycentra
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Dr. j. van der haarlaan 6, 3641JW
Plaats Mijdrecht
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook