Dierenpark MeerZoo

Marknesse

Dierenpark MeerZoo in Marknesse

MeerZoo is een kleinschalig dierenpark gelegen in Marknesse, Noord-Oost polder. Wij richten ons vooral op soortbehoud van zeldzame en minder voorkomende diersoorten van het Amerikaanse continent. Zo huisvesten wij reptielen en kleine exoten maar hebben wij ook vogels, vissen, knaagdieren en meer.

 Naast de openstelling van het park voor bezoekers, is het ook mogelijk om onze binnen ruimten op het park te gebruiken. Wij beschikken over drie ruimtes waar u bijvoorbeeld uw vergadering, lezing of verenigingsbijeenkomst kunt houden. Deze ruimte kan geheel naar uw wensen worden ingericht!
Onze ruimtes, midden op het dierenpark, kunnen plaats bieden aan 25 tot 50 personen en zijn dus ideaal voor een activiteit van uw vereniging of club. Daarnaast kunnen we ook grotere groepen ontvangen in combinatie met ons buitenterrein.
Koffie, thee frisdranken zijn standaard voorradig tevens enkele kleine snacks. Ook kunnen wij tijdens uw bijeenkomst zorgen voor een catering en kunnen wij u rondleiden over ons bijzondere park. Zo maakt u kennis met onze dieren en kunt u daarna genieten van een heerlijk hapje en drankje in één van onze ruimtes.

Heeft u binnenkort een vergadering, bijeenkomst, of bent u opzoek naar een ruimte voor uw evenement? Dan verwelkomen we u graag in één van onze kleurrijke ruimtes op onze prachtige locatie!

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Dierenparken
Aantal zalen
Voorzieningen Buitenterras Kantine Arrangementen Vergaderruimte Trouwen Kinderfeestje Schoolreis Busreis Rondleiding BBQ Catering Bijeenkomsten Personeelsfeest
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Kleurrijk gezellig dieren ruimtelijk knus
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk alle leeftijden iedere doelgroep
Parkeergelegenheid Gratis parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Adresgegevens
Adres Steenwijkerweg 15, 8316 RG
Plaats Marknesse
Telefoon 0527 204 495
Website Bezoek website
Facebook