La Mulata (Roeie Zaol)

Maastricht

La Mulata (Roeie Zaol) in Maastricht

Aan de rand van Maastricht ligt La Mulata, een prachtige feestlocatie met een gezellige bar en goede keuken. Kom met jullie gasten genieten van een heerlijk buffet met aansluitend ongedwongen feesten op onze mooie houten dansvloer. Wij kunnen ook voor een gezellige dansworkshop zorgen om de stemming erin te brengen! Een prachtige locatie voor een intiem no-nonsense feest met jullie dierbaren. Professionele geluids- en lichtinstallatie is aanwezig en tevens een piano.

Aan de rand van Maastricht ligt La Mulata, een prachtige feestlocatie met een gezellige bar en goede keuken. Kom met jullie gasten genieten van een heerlijk buffet met aansluitend ongedwongen feesten op onze mooie houten dansvloer. Wij kunnen ook voor een gezellige dansworkshop zorgen om de stemming erin te brengen!
Een prachtige locatie voor een intiem no-nonsense feest met jullie dierbaren. Professionele geluids- en lichtinstallatie is aanwezig en tevens een piano. Ook zeer geschikt voor verjaardagen, communiefeesten en jubilea.

De sfeervolle zaal is voorzien van een klein podium en is ook uitermate geschikt voor kleinschalige, intieme programma’s zoals lezingen, debatten, presentaties en workshops. De salon kan eveneens gebruikt worden voor vergaderingen, waarbij een opstelling naar wens wordt neergezet. In carréopstelling zijn er bijvoorbeeld maximaal 30 zitplaatsen. De zaal kan verduisterd worden. Er is een beamer aanwezig en tv scherm.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen piano, beamer, microfoon, wifi, keuken, volledige drank en horeca vergunning, professionele licht- en geluidsinstallatie
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Gezellige knusse latino sfeer
Toegankelijkheid Trap bij de entrée
Parkeergelegenheid Gratis parkeren voor de deur of net achter het gebouw
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Tongerseweg 346, 6215 AC
Plaats Maastricht
Telefoon 0613845760
Website Bezoek website
Facebook