Paviljoen Klein Scheveningen

Lopikerkapel

Paviljoen Klein Scheveningen in Lopikerkapel

Ideaal geschikt voor groepen tot 200 personen.

 Zalen Utrecht / zalen Nieuwegein e.o.
U kent de situaties wel...

U wilt graag het heugelijke feit vieren dat u al zoveel jaar samen bent met uw partner. Misschien gaat u trouwen en zoekt u nog een mooie feestlocatie in Utrecht? Of uw beste vriend of vriendin gaat trouwen en bent op zoek naar een trouwlocatie in Utrecht? U bent jarig en wilt dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het kan natuurlijk ook zijn dat uw zoon of dochter afstudeert en dat u daarom op zoek bent naar zalen in Utrecht of Nieuwegein?
Er zijn redenen genoeg om een feestje te geven. Feest vieren is leuk, maar de organisatie ervan is vaak minder plezierig. Wij bieden u daar een goede oplossing voor: zaalverhuur in Utrecht / Nieuwegein e.o. en houdt uw feest bij Paviljoen Klein Scheveningen! U kunt heerlijk genieten, want wij nemen u alles uit handen.
Zalen voor bedrijfsbijeenkomsten Utrecht / Nieuwegein e.o.
Niet alleen voor feesten maar ook voor een bedrijfsfeest in Utrecht kunt u bij onze zalen terecht. Inmiddels zijn vele bedrijven u voor gegaan met het geven van workshops, presentaties, lunches of een kick off in een van onze mooie ruimtes. Bovendien kunt u gebruik maken van onze diverse faciliteiten waaronder een overheadprojector, een beamer en een microfoon.
Wat kost het om een feestje te geven?

Verrassingen horen bij een feestje. Alleen niet wanneer het de kosten betreft. We houden van duidelijkheid, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Al onze prijzen zijn namelijk inclusief: huur van de zaal / zalen, drankjes, hapjes en buffet. Dit hangt af van wat voor soort feest u wenst. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om een zaal te reserveren op basis van na-calculatie.
Waarom Paviljoen Klein Scheveningen?
De locatie is uniek. De prachtige ligging aan de oever van de Lek, nabij Utrecht en Nieuwegein, zorgt voor extra sfeer op uw feest. Wij weten wat het is om een feest te geven. U krijgt een onvergetelijke avond in ons partycentrum bij Utrecht.
En last but not least, Paviljoen Klein Scheveningen ligt mooi centraal direct bij uitvalswegen van de snelweg. In 5 minuten bent u bij ons vanaf de snelweg A2 afslag Nieuwegein-Zuid. Bovendien is er een grote parkeerplaats aanwezg waar u zonder kosten gebruik van kunt maken.
Meer informatie?
Natuurlijk beantwoorden we graag uw vragen die u heeft over de zalen van Paviljoen Klein Scheveningen. U kunt heel gemakkelijk via de email contact met ons opnemen. Wilt u in uw email erbij vermelden over welke datum het gaat, het aantal personen en uw naam en adres.
Vul hieronder uw naam en

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen restaurant, feestzaal, terras, strand, gratis parkeren, grasveld
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Strandlocatie aan het water gelegen direct aan de oever van rivier de lek.
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk alles is op de begaande grond
Parkeergelegenheid Gratis voor de deur
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Lekdijk oost 16a, 3412KT
Plaats Lopikerkapel
Telefoon 030-2430112
Website Bezoek website
Facebook