't Drechthuis

Loosdrecht

't Drechthuis in Loosdrecht

Het Drechthuis: "Voor als het gewoon goed moet zijn." Onze locatie is prachtig gelegen aan het water met in de winter een brandende open haard. Bezoek nu onze pagina!

Het Drechthuis is een grote locatie met een ongelimiteerde, gratis parkeergelegenheid. We zijn goed bereikbaar vanaf Utrecht, Amsterdam, Hilversum en Maarssen. Gelegen aan het water nabij de Loosdrechtse Plassen en met een grote open haard zijn wij de ideale locatie voor iedere aangelegenheid.


Faciliteiten locatie Het Drechthuis in een kort overzicht: 

 

 • Serre met prachtig uitzicht over het water. Met name geschikt voor een walking dinner, warm- en koud buffet, een borrel of een diner.
   
 • Zaal met grote open haard, een grote bar en kleine bar en de mogelijkheid tot uitbreiding met de serre. Geschikt voor ongeveer 150 zitplaatsen. Ook hebben wij een podium en een dansvloer voor feestavonden.
   
 • Terras aan het water. Geschikt voor ongeveer 200 zitplaatsen. Kleine en grote aangelegenheden zijn mogelijk. Ideaal voor bijvoorbeeld een barbecue met uw hele gezelschap.
   
 • Kleine serre aan de open haard met uitloop naar het terras aan het water. Geschikt voor ongeveer 35 zitplaatsen maximaal. Perfect voor bijvoorbeeld een diner of een lunch.
   

 

Wij zijn van mening dat wij in principe zo'n beetje iedere aangelegenheid kunnen faciliteren. Wij hebben getracht dit idee met ons arrangementen aanbod tot uitdrukking te brengen. Bekijk ons totale aanbod op onze site!
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen restaurant, buitenterras, podium en dansvloer,
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Aan het water, bosrijk, landelijk,
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk, ruimtelijk
Parkeergelegenheid Gratis en onbeperkt ruimte
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 22:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 22:00
Zondag 09:00 - 22:00
Adresgegevens
Adres Bloklaan 22 a, 1231 AZ
Plaats Loosdrecht
Telefoon 0294234993
Website Bezoek website
Facebook