Experience-Island 't Blauwe Meer

Loon op zand

Experience-Island 't Blauwe Meer in Loon op zand

Evenementenlocatie Experience-Island ’t Blauwe Meer is dé toplocatie van Nederlands meervoudig motorcross kampioen, Gerard Rond. Onder de noemer ‘Experience-Island’ is de basis gelegd voor alles op het gebied van gemotoriseerde en niet gemotoriseerde outdoor beleving.

hectare tellende terrein in Loon op Zand bestaat variërend uit strand, open vlaktes en dichte bossen. Een locatie zonder beperkingen waar alle outdoor activiteiten mogelijk zijn.

 

De basis van de facilitaire voorzieningen wordt gevormd door een multifunctioneel hoofdgebouw welke plaats biedt aan groepen tot 350 personen.

De in de Benelux unieke drijvende overdekte terrassen waarop 400 mensen kunnen vertoeven, alsmede de aangelegen evenementenhal.

Alles wordt ondersteund door onze eigen horeca organisatie.
Kortom een evenementenbedrijf welke behoort tot de grootste evenementenlocaties van de Benelux, geschikt voor bedrijfsdagen en -feesten,

 

evenementen, product introducties, cursussen, familiedagen, vrijgezellendagen, etc., met een professioneel verkoopteam en horecastaf voor partijen vanaf 10 tot 10.000 personen.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Baan achter de plakken 1, 5175 NP
Plaats Loon op zand
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook