Trefpunt Linschoten

Linschoten

Trefpunt Linschoten in Linschoten

Zoek je een ruimte waarin je muziek-, zang-, piano- of slagwerklessen kunt geven of een ruimte om te oefenen met je bandje, te zingen met je zanggroep of wil je gewoon vergaderen, een cursus geven of een feest houden?

Het Trefpunt is een gebouw waar je muziek-, zang-, piano- of slagwerklessen kunt geven, waar je kunt oefenen met je bandje of kunt zingen met je zanggroep en zeer geschikt voor familiebijeenkomsten, vergaderen en het geven van presentaties. Het Trefpunt is een modern en geluidsgeïsoleerd gebouw voorzien van twee zalen met goede akoestische kwaliteiten en mogelijkheden. Op de kruising Laan van Rapijnen en de Jacob Barneveldstraat in het dorpshart van Linschoten, gelegen aan het water, staat ons vrijstaande, in 2014 volledig verbouwde pand. Op een steenworp afstand van de snelweg A12 afslag Woerden/Montfoort en met een bushalte praktisch voor de deur is dit pand prima bereikbaar. Gratis parkeerruimte is volop aanwezig. Het pand is uitgerust met een moderne keuken met vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker en een bar met koelunit. Het gebouw beschikt tevens over twee toiletgroepen en een mindervalide toilet (MiVa). Het heeft twee schitterend ingerichte zalen, waarvan één met een beamer met projectiescherm. De grote zaal heeft een oppervlakte van bijna 70 vierkante meter en is geschikt voor groepen tot 75 personen. De kleine zaal is 16 vierkante meter. Enthousiast geworden om gebruik te maken van het Trefpunt? Kijk dan bij de informatie omtrent tarieven en huurvoorwaarden en reserveer direct online.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Het pand is uitgerust met een moderne keuken met vaatwasser, koffieapparaat en een een bar met koelunits. Er zijn voldoende tafels en stoelen aanwezig. De nette toiletgroep heeft een invalidentoilet. Het pand heeft twee schitterend ingerichte
Beeld & Geluid In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern ingericht, sfeervol pand. de verlichting kan aan de wensen van de gebruiker worden aangepast.
Toegankelijkheid Aanwezigheid invalidentoilet
Parkeergelegenheid Op een steenworp afstand van de snelweg a12 afslag woerden/montfoort met een bushalte praktisch voor de deur is dit pand prima bereikbaar. gratis parkeerruimte is volop aanwezig.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08:30-24:00
Dinsdag 08:30-24:00
Woensdag 08:30-24:00
Donderdag 08:30-24:00
Vrijdag 08:30-24:00
Zaterdag 08:30-24:00
Zondag 08:30-24:00
Adresgegevens
Adres Jacob barneveldstraat 17, 3461 GA
Plaats Linschoten
Telefoon 06-10251159
Website Bezoek website
Facebook