Restaurant Bataviahaven

Lelystad

Restaurant Bataviahaven in Lelystad

Dit jaar eens echt uitpakken met uw verjaardag, samen met al uw vrienden, familie en kennissen? Of u zoekt een originele feestlocatie voor uw koperen of zilveren bruiloftsfeest? Een vrijgezellenfeest met allure? Een surpriseparty voor een terugkerend familielid uit een ver land? Restaurant Bataviahaven is een unieke locatie voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bruiloftsfeest of een gezellige avond lekker eten met familie of vrienden, Restaurant Bataviahaven zorgt voor een onvergetelijke dag of avond. Vier uw feest bij restaurant Bataviahaven.Restaurant Bataviahaven is speciaal ontworpen om te feesten! Er zijn er mogelijkheden te over, om die ene dag onvergetelijk te maken. Het adembenemende uitzicht, zowel vanuit het restaurant als vanaf het ruime terras, over het Markermeer en de Bataviahaven met haar fraaie zeilvloot biedt een sfeervol en indrukwekkend decor voor huwelijken, recepties, diners voor kleine en grote groepen en allerlei andere feestelijke gelegenheden. Alle bijeenkomsten worden individueel en op maat georganiseerd. Bij restaurant Bataviahaven heeft u vanaf 15 personen de meest ideale en verrassende locatie om uw verjaardag, bruiloft, jubileum of gewoon een feestje met vrienden te vieren. Alles wordt voor u geregeld om uw feest perfect te laten verlopen. Catering, entertainment, bloemen, muziek: u zegt het maar en wij regelen het voor u. Het fraaie terras met uitzicht over het water zorgt voor een bijzondere sfeer en een onvergetelijke dag!

Het bijzondere gebouw waarin Restaurant Bataviahaven is gevestigd, is opgebouwd uit 7 houten spanten. De vorm roept associaties op met de opbouw van een VOC schip. Zo is een rijk Nederlands verleden fraai geïntegreerd met hedendaagse eisen aan bouwstijl en voorzieningen.

Het gebruik van hout en warme kleuren in het interieur, gecombineerd met het adembenemende uitzicht, geeft het geheel een unieke en uitnodigende sfeer.

Restaurant Bataviahaven is meer dan alleen maar een bar of restaurant. Met zijn multifunctionele karakter en indeling is Restaurant Bataviahaven zeer geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden: van vergaderingen tot en met bruiloften en van bedrijfstrainingen tot en met feesten en carnavalspartijen.

Voor zakelijke doeleinden is de ruimte voorzien van alle vergaderfaciliteiten. Vanzelfsprekend zijn er voorzieningen voor een band of DJ bij bruiloften en feestelijke bijeenkomsten.

Het is ook mogelijk om een thema-avond te organiseren; in de muziekinstallatie is een ruime variatie aan muziek aanwezig zoals 70's, 80's, jazz en vele andere stijlen. Ook andere eventuele benodigdheden kunnen natuurlijk op maat worden ingepast.

 

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Restaurants
Aantal zalen
Voorzieningen In ons restaurant kunt u van alle kanten op het water kijken en om nog maar niet te spreken van het dakterras met uitzicht op het Markermeer.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Het bijzondere gebouw waarin restaurant bataviahaven is gevestigd, is opgebouwd uit 7 houten spanten. de vorm roept associaties op met de opbouw van een voc schip. zo is een rijk nederlands verleden fraai geïntegreerd met hedendaagse eisen aan bouwstijl e
Toegankelijkheid Het restaurant is goed te bereiken voor iedereen. lift, invalidetoilet en alle voorziening voor invaliden.
Parkeergelegenheid Parkeren kunt u in de voc garage en is na 18.00 uur gratis
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 16.00 tot .....
Dinsdag 16.00 tot .....
Woensdag 16.00 tot .....
Donderdag 16.00 tot .....
Vrijdag 16.00 tot .....
Zaterdag 16.00 tot .....
Zondag 16.00 tot .....
Adresgegevens
Adres Bataviahaven 1, 8242 PR
Plaats Lelystad
Telefoon 0320-260833
Website Bezoek website
Facebook