Aviodrome Lelystad Airport

Lelystad

Aviodrome Lelystad Airport in Lelystad

Naast een dagattractie is Aviodrome Lelystad ook zeer geliefd als evenementenlocatie. Met 10.000 m² aan vlieghistorie en stijlvolle zakelijke ruimtes, staat Aviodrome Lelystad garant voor memorabele presentaties, vergaderingen, beurzen, bedrijfsuitjes, diners of congressen.

Aviodrome Lelystad is niet alleen geliefd als dagattractie, maar ook als evenementenlocatie. De locatie is tevens een juweeltje voor zakelijke bijeenkomsten. Met 10.000 m² aan vlieghistorie en unieke zakelijke ruimtes, staat Aviodrome Lelystad garant voor memorabele presentaties, vergaderingen, beurzen, bedrijfsuitjes, diners of congressen. Zo wordt u onder andere de ruimte geboden in een vliegtuig, stijlvol filmtheater en een historisch vrachtruim. U kunt uw evenement bij Aviodrome ook combineren met een vliegtrip naar de wolken.

Bij Aviodrome treft u het met vele bijzonderheden

Aviodrome Lelystad siert in diversiteit voor uw zakelijke evenement of bijeenkomst. Zo kunt u een presentatie houden in een Boeing 747 of bijvoorbeeld een 3D-theater. Wanneer u een rondje maakt over het terrein zult u overtuigd zijn van het succes dat het unieke Aviodrome u te bieden heeft. Ook als evenementenlocatie heeft Aviodrome Lelystad haar sporen verdiend met o.a.: Open Cockpit Dagen, Modelbouwweekend, James Bond Weekend en het Dakota Weekend.

Aviodrome biedt u een breed pakket
Bij Aviodrome Lelystad Airport treft u vele ingrediënten om uw evenement goed te laten smaken. Met de flight simulator, rondvluchten in een historisch vliegtuig, een helikopter of sportvliegtuig, vijftien zakelijke ruimtes, mogelijkheden voor rondleidingen, een 3D-theater en indrukwekkende collecties en projecten is dit vliegtuigenwalhalla voor u een geweldige locatie. Ervaar Aviodrome!

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte 10000 m2
Aantal personen 500-5000 personen
Locatie type Attractieparken, Musea, Buitenlocaties, Congres- en vergaderlocaties, Evenemententerreinen, Industriële locaties, Fotostudio's
Aantal zalen
Voorzieningen Bij Aviodrome Lelystad Airport treft u alle ingrediënten om uw evenement goed te laten smaken.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Rijk aan vlieghistorie
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Aviodrome lelystad airport beschikt over ruim 2.000 parkeerplaatsen
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Pelikaanweg 50, 8218 PG
Plaats Lelystad
Telefoon 088 - 9000 350
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/Aviodrome