Aviodrome

Lelystad

Aviodrome in Lelystad

De Aviodrome in Lelystad beschikt over de mogelijkheden om van ieder evenement een succes te maken. Of het nu privé of zakelijk is, informeel of chique, de grote variatie aan faciliteiten zorgt dat er voor elk wat wils is. Events heeft arrangementen op maat voor zowel bedrijven als particulieren: van vergadering of dealerdag tot receptie of bruiloft. Uiteraard maken wij graag een voorstel dat volledig is toegespitst op uw persoonlijke wensen.

Beleef 100 boeiende luchtvaartjaren in het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome op de luchthaven Lelystad. Het dynamische luchtvaart-themapark heeft een grote collectie historische vliegtuigen en is het gehele jaar geopend. In de grote binnenexpositie (zo'n 6000 m²) stap je in de magische tijdmachine en ga op avontuurlijke wijze terug in de tijd van de historie van de luchtvaart. In het vlieglaboratorium test je verschillende vliegtuigvleugels en leer je hoe een vliegtuig nu eigenlijk in de lucht blijft. De Aviodrome biedt naast de binnenexpositie ook een grootbeeld- filmtheater, uitgebreide horeca- en congresfaciliteiten, een museumshop, een restaurant en een groot openluchtmuseum met een op ware grootte nagebouwde luchthaven-stationsgebouw van Schiphol uit 1928. Hier kun je ook een rondvlucht boeken of een luchtfoto bestellen. Op het buitenterrein voel je hoe het is om een echte straaljagerpiloot te zijn in de flight simulator. Beleef deze sensatie! Neem ook een kijkje in een echte Boeing 747 Jumbojet en bekijk de delen die normaal gesloten zijn wanneer je vliegt zoals de cockpit, de keuken, het vrachtruim en de business class. Gedurende het hele jaar worden er afwisselende evenementen georganiseerd.

 

Trouwreportage

Natuurlijk maak je van je trouwdag 'de mooiste dag van je leven'. En deze dag wil je vastleggen met foto's in een inspirerende omgeving, bijvoorbeeld in een romantische luchtvaartsfeer!

De Aviodrome is een sfeervolle locatie met talrijke mogelijkheden om prachtige foto's voor uw trouwreportage te maken. Bijvoorbeeld bij de originele historische Fokker F.VII uit 1926, of op de trap van de F.27. Het historische gebouw van Schiphol uit 1928 heeft een prachtige vertrekhal die een authentieke romantische sfeer ademt. Als u geluk heeft staat de Uiver op zijn thuisbasis en kunt u foto's in het toestel maken. Maar ook de oranje Dakota of de De Havilland Dove zijn historische toestellen die een prachtig decor geven. Mogelijkheden te over!Vergaderarrangementen

Vergaderen in luchtvaartsfeer kan bij de Aviodrome onder andere in de replica van het Schiphol gebouw uit 1928 dat ooit is gebouwd voor de Olympische spelen van Amsterdam. In dit nostalgische gebouw bevinden zich een aantal prima uitgeruste vergaderzalen, waar u comfortabel terecht kunt. Uiteraard mag een bezoek aan het museum niet ontbreken, u wordt tijdens het bezoek rondgeleid door een ervaren gids. Om het u gemakkelijk te maken heeft de Aviodrome een 2 vergaderarrangementen voor u samengesteld.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Attractieparken, Musea
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Pelikaanweg 50, 8218PG
Plaats Lelystad
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook