OV91

Leiden

OV91 in Leiden

OV 91 biedt in hartje Leiden een sfeervolle plek voor bijeenkomsten en vergaderingen. De ruimte is in 2010 ingrijpend gerenoveerd. Voor bijeenkomsten en vergaderingen is alles aanwezig (Internet, flip-over, beamer). De inrichting is modern en sfeervol.

 

De begin 19e eeuwse ruimte heeft een prettige en sfeervolle uitstraling. De accommodatie is voorzien van modern meubilair en bijpassende stoelen. Door de vijf meter hoge plafonds en de ramen in het plafond en het dak is de ruimte goed verlicht. In het verleden was deze ruimte in gebruik als noodkerk, vrouwenopvanghuis en als geluidsatelier.

De accommodatie bevindt zich aan de Oude Vest vlakbij de stadsschouwburg en de Marekerk. Vooraf en nadien is de aanwezigheid van uitgebreide winkelmogelijkheden in het stadshart voor sommigen aantrekkelijk. Wandelen langs de grachten kan ook leuk zijn.

Als u geïnteresseerd bent om de ruimte te gebruiken, kijk dan verder op de webplaats voor meer tekst en uitleg. Of kom een keer langs om te bezien of de ruimte voor u geschikt is. Wel graag op afspraak.

 

De ruimte is geschikt voor vergaderingen, lessen, bijeenkomsten, cursussen, brainstorm, workshops, en zakenbijenkomsten. De oppervlakte is circa 60m2 en daardoor geschikt voor bijeenkomsten van enkele personen of kleine groepen tot een maximum van 24 personen.

Afhankelijk van de wensen van bezoekers, kan de ruimte ingericht worden in een U-vorm, een blokvorm, een carré of een klasopstelling.

Qua voorzieningen zijn beschikbaar: beamer, whiteboard, internetverbinding (per kabel en draadloos), geluidsapparatuur.

De vergaderruimte is te huren voor een ochtend (8.00-12.00), middag (13:00-17:00) of avond (18:00-22:00).

Desgewenst kan worden gezorgd voor een eenvoudige lunch.

Voor meer informatie: www.ov91.nl 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Grote, hoge ruimte van ongeveer 60m2, voorzieningen voor catering aanwezig, twee losse toiletten aanwezig
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Rustige, sfeervolle, modern ingerichte ruimte met een warme uitstraling.
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid De locatie is oude vest 91 vlakbij de schouwburg, hartje leiden. zie kaartje. met het openbaar vervoer is de oude vest goed bereikbaar. vanaf het station leiden centraal is het ongeveer 10 minuten lopen. lijn 11 van connexxion stopt op de steenstraat, va
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Oude vest 91, 2312XT
Plaats Leiden
Telefoon 071 5232109
Website Bezoek website
Facebook