Hometown Lounge

Leiden

Hometown Lounge in Leiden

De Hometown Lounge in Leiden is de uitgewezen locatie voor uw evenement op zowel privé- als zakelijk gebied

Naast de 5-mei hal ligt een waar pareltje verborgen, namelijk de Hometown Lounge. De ruime, sfeervolle en moderne ruimte is bij uitstek geschikt voor uw feesten/partijen en zakelijke bijeenkomsten.

De Hometown Lounge beschikt over 300 m2 vloeroppervlak dat in principe vrij in te delen is naar uw evenement. Daarnaast zijn er uitstekende audio-visuele voorzieningen aanwezig. De uitgestrekte bar is uiteraard goed gevuld.
Direct aan de Lounge gelegen is nog een tweede ruimte beschikbaar van 60m2 die tijdens uw evenement kan dienen als zitruimte, restaurant, kleedkamer etc.

Momenteel is de Hometown Lounge de thuisbasis voor misschien wel de grootste businessclub in heel Leiden. Iedere week wordt deze dan ook druk bezocht. Zowel de Lounge als de aangelegen ruimte kunnen ingedeeld worden met diverse vergaderopstellingen met een maximale vergadercapaciteit van maximaal 200 personen. De lunch wordt verzorgd door All Class Catering en na afloop kan er nog ontspannen een borrel worden genuttigd aan de bar.

Gaat u trouwen? Organiseert u een kerstborrel op het werk? Zijn opa en oma 65 jaar bij elkaar? Is uw werknemer 40 jaar in dienst? Wilt u een themafeest geven? Welke gelegenheid dan ook...De Hometown Lounge is de ideale locatie waar u uw gasten kunt verwelkomen. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw speciale avond/dag en hierbij is vrijwel alles mogelijk.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om eens een kijkje te komen nemen.
Tot ziens in de Hometown Lounge!

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Bar, audio-visuele voorzieningen, extra zit-/restaurantruimte,
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern, sfeervol, strak, gezellig
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Voldoende gratis parkeergelegenheid naast de deur
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Boshuizerlaan 1, 2321 SG
Plaats Leiden
Telefoon 0641862481
Website Bezoek website
Facebook