4Reasons

Leiden

4Reasons in Leiden

n het centrum van Leiden, tussen de romantische grachten, de monumentale panden en knusse hofjes ligt het veelzijdige 4 Reasons. Deze sfeervolle locatie bestaat uit drie zalen. Een grote feestzaal, restaurantzaal en een vergaderzaal. De 4 Reasons is gevestigd in het gloednieuwe Best Western City Hotel Leiden en biedt vele opties. Een kleinschalige afscheidsreceptie, huwelijksfeest, high-tea, walking diner of een benefietgala van 750 personen, is bij ons allemaal mogelijk.

Particulier
De 4 Reasons is een multifunctionele locatie, uniek door de vernieuwde inrichting, de oneindige mogelijkheden en de centrale ligging midden in de stad. De sfeervolle locatie leent zich uitstekend voor feesten en partijen. Wij kunnen gezelschappen van 25 tot 750 personen verwelkomen.

 U kunt uw eigen feest zelf verzorgen maar u kunt ook kiezen dit te laten doen door ons vaste entertainmentbureau. Zij zorgen voor de aankleding, personeel, styling en thema van uw feest. Bovendien is 4 Reasons zeer flexibel en mag uw feest zo lang duren als u zelf wilt. Combineer uw feest met één van onze culinaire arrangementen. 
Overigens hoeft u zich over technische middelen geen zorgen te maken, wij hebben alles in huis.


Zakelijk
4 Reasons is de perfecte locatie voor uw zakelijke feesten zoals teambuildinguitjes, personeelsfeesten, netwerkborrels of een andere gelegenheid die een feest waardig is. Wij bieden een gegarandeerde prijs en kwaliteitsverhouding, dus voor de prijs hoeft u het niet te laten om eens een feest buiten uw bedrijf te organiseren. Heeft u nog wat te bespreken na werktijd en wilt u dit doen in een sfeervolle ambiance? Boek eens de marezaal. Deze zaal is een kleinere zaal die kan worden geboekt voor groepen tot 60 personen. Uw feest zal zeker onvergetelijk worden. Neem voor de details over de zakelijke arrangementen contact met ons op!

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen balkon, podium, rookdruimte,
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Luxe, modern, sfeervol,
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk, binnenstad van leiden
Parkeergelegenheid Geen eigen parkeergelegheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag Dag en nacht
Dinsdag Dag en nacht
Woensdag Dag en nacht
Donderdag Dag en nacht
Vrijdag Dag en nacht
Zaterdag Dag en nacht
Zondag Dag en nacht
Adresgegevens
Adres Lange mare 43, 2312 GP
Plaats Leiden
Telefoon 071 513 05 05
Website Bezoek website
Facebook