Waterscouting Duco van Martena

Leeuwarden

Waterscouting Duco van Martena in Leeuwarden

 Ons clubgebouw ligt aan de Avondsterweg 11a te Leeuwarden, pal naast het natuurgebied de Froskepôlle en op 5 minuten varen van het Van Harinxmakanaal en ongeveer een half uur varen van het centrum van Leeuwarden. Fietsend of met de auto ben je binnen 5 minuten bij een winkelcentrum.
Op de Froskepôlle is veel ruimte om met kinderen spelen te doen. In het water voor het gebouw kan gezwommen worden en op een veilige manier geroeid worden. Ook kan er op enige afstand van het gebouw volop gezeild worden.
Het gebouw bestaat uit een botenloods (12 bij 6 meter) en een even zo groot spellokaal, 2 toiletblokken met elk 2 toiletten en een douche, en een keuken van 3 bij 6 meter. Ook is het gebouw voorzien van centrale verwarming, warm water, keuken met koffiezetapparaat, vierpits kooktoestel en een ruime koel-vries combinatie.
Voor het gebouw is een gras speelveld van 50 bij 20 meter waar eventueel tenten neergezet kunnen worden, een vlaggenmast, een grote fietsenstalling, een kampvuurplaats en een brede helling om boten te water te laten. Eveneens zijn er 5 insteekhavens voor vletten.
Het gebouw wordt verhuurd aan scoutinggroepen en andere non-profitorganisaties. Aangezien het terrein en gebouw aan het water liggen in een groene omgeving is het een hele geschikt locatie voor water- en landgroepen als kamplocatie. Ook voor groepen die aan één van de vele Elfstedentochten in Friesland mee willen mee doen is het een goede uitvalsbasis.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Avondsterweg 11a, 8938AK
Plaats Leeuwarden
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook