Theater Zalen De Harmonie

Leeuwarden

Theater Zalen De Harmonie in Leeuwarden

Wilt u een zaal huren voor uw evenement en zoekt u naar de perfecte locatie? Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden heeft alles voor uw gelegenheid in huis.

Wij beschikken over prachtige en inspirerende zalen, waaronder drie theaterzalen die multifunctioneel inzetbaar zijn. Een zaal huren in De Harmonie staat gelijk aan een inspirerende en creatieve (werk)omgeving. Of u nu een zaal wilt huren voor een congres, een beurs, uw belangrijke vergadering of voor een spetterend feest. Bij ons kan het allemaal.


Verschillende zalen tegelijkertijd huren

Naast onze culturele programma is ons theater jaarlijks het decor voor uiteenlopende evenementen. De Harmonie is een gebouw met een ontspannen sfeer, dat voelt u direct bij binnenkomst in onze indrukwekkende foyer. U kunt bij ons verschillende zalen huren, perfect passend bij uw evenement. Wij bieden ook de mogelijkheid om verschillende zalen tegelijkertijd te huren. De zalen staan met elkaar in verbinding wat ideaal is voor parallelle sessies. Onze ruime foyers zijn tevens geschikt als professionele beursvloer.


Moderne theatertechniek en maatwerk: dat is een zaal huren bij De Harmonie

Ook wanneer u zoekt naar een zaal voor uw compleet verzorgde diner, bedrijfsfeest of workshop zal De Harmonie een slimme keuze zijn. Bij grote evenementen is het zelfs mogelijk het gehele gebouw af te huren. Het bijzondere aan het huren van een zaal in De Harmonie is dat wij beschikken over professionele en moderne theatertechniek en altijd gaan voor maatwerk. Betrokkenheid en samenwerking bij uw evenement is een van onze expertises. Laat uw creativiteit bij ons de vrije loop!
Een zaal huren voor elk gezelschap

Omdat ieder evenement en gelegenheid uniek is, denken wij graag met u mee.

Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden wanneer u een zaal bij ons wilt huren. En of u nu zoekt naar een inspirerende zaal voor een klein gezelschap of een grote: wij bieden intieme zalen tot een zaal met een capaciteit tot wel 1000 personen. Ons gebouw beschikt over uitstekende horecavoorzieningen en is centraal gelegen in het mooie centrum van Leeuwarden. Goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Theaters en schouwburgen
Aantal zalen
Voorzieningen horeca, restaurant, trouwzaal, congreszaal, theaterzalen, feestlocatie
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Inspirerend, modern, luxe, theater
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Voldoende parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Ruiterskwartier 4, 8911 BP
Plaats Leeuwarden
Telefoon 058 233 0 219
Website Bezoek website
Facebook