Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Leeuwarden

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden

Het 4-sterren Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof, gevestigd in de Friese hoofdstad, heeft als sleutelwoorden ‘Historisch Grandeur’. Tot 1971 was het tegenwoordige hotel het bezit van de Koninklijke familie. Alle vertrekken in dit paleis zijn nog steeds vorstelijk te noemen. Tegen een 18de eeuws decor kunt u in de verschillende zalen genieten van een koninklijk diner, een prinselijke lunch of een inspirerende vergadering of receptie.Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend of midweek weg in Friesland. Kijkt u vooral ook op de pagina arrangementen voor de beste last minute aanbiedingen. Dan kunt u er snel even lekker tussenuit, ver weg van de dagelijkse sleur.

Zakelijke mogelijkheden

In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. Alle vertrekken in dit paleis zijn vorstelijk te noemen. Tegen een 18de eeuws decor kunt u in de verschillende zalen genieten van een prinselijke lunch of een koninklijk diner.

Daarnaast is het hotel een prachtige locatie voor inspirerende vergaderingen, conferenties, congressen, symposiums, beurzen en recepties. De gastronomische vaardigheden van de witte brigade in combinatie met de sympathieke en efficiënte medewerkers maken Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof tot een ideale partner voor uw zakelijke bijeenkomsten.

 

Feesten & partijen

Geef uw feesten en partijen een koninklijk tintje in Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. Wij beschikken over prinselijke zalen en een mooie hoftuin voor kleine en grote familie-, verjaardags- en personeelsfeesten, recepties en andere jubilea. Ook viert u bij ons een onvergetelijk huwelijk.

Gratis Rolls-Royce Phantom
Wij beschikken over een eigen unieke champagnekleurige Rolls-Royce Phantom. Tijdens uw mooiste dag stellen wij deze Rolls-Royce, inclusief chauffeur in kostuum, geheel gratis ter beschikking aan bruidsparen die hun feest in Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof geven.

 

Bar / Restaurant

Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof beschikt over een uitstekend en sfeervol à la carte restaurant. U kunt hier genieten van verschillende gerechten die met veel enthousiasme voor u worden bereid.

Prachtige Hoftuin
Aan de voormalige balzaal is een serre bijgebouwd, waar tegenwoordig het ontbijt wordt geserveerd. Aan de achterkant van het hotel vindt u de prachtige Hoftuin. Op zonnige dagen kunt u hier plaatsnemen voor een drankje of het diner nuttigen.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Hotels
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Hofplein 29, 8911HJ
Plaats Leeuwarden
Telefoon 0347 750424
Website Bezoek website
Facebook