Landsmeer Events

Landsmeer

Landsmeer Events in Landsmeer

Op steenworp afstand van Amsterdam aan de rand van natuurgebied 't Twiske bevindt zich Landsmeer Events. Op deze unieke locatie hebben wij een luxe conferentiezaal met alle benodigde faciliteiten. Deze zaal is geschikt voor groepen tot 50 personen. De locatie is centraal gelegen en zowel vanuit Amsterdam als de luchthaven Schiphol goed te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. U kunt gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Landsmeer Events geeft op een originele manier invulling aan zowel (zakelijke) bijeenkomsten als activiteiten. De landelijke omgeving en de sfeervolle conferentiezaal aan natuurgebied 't Twiske, direct boven Amsterdam, zijn een unieke inspiratiebron voor zowel particulieren als het bedrijfsleven.

U kunt bij ons terecht voor alleen een (zakelijke) meeting, maar u kunt een meeting ook combineren met bijvoorbeeld een leuk bedrijfsuitje. Elke soort bijeenkomst is mogelijk. Dat kan een vergadering of training zijn, maar ook een workshop, jubileum of elke andere kleinschalige bijeenkomst.  Wilt u een unieke combinatie van inspanning en ontspanning, dan mag een paar uur scooteren bij de Scooter Experience niet ontbreken.

Er zijn meer dan vijftig zitplaatsen, zes grote vergadertafels en een werkplek met computer en internet (vast en wifi). De vergadertafels kunnen in elke gewenste opstelling worden neergezet. De chique verlichting maakt het plaatje compleet.

Elke vorm van catering is bij ons bespreekbaar. De dagverzorging bestaat uit koffie, thee, sapjes, water, luxe koekjes en zoetigheidjes. De lunch bestaat uit soep, luxe broodjes, salades en fruit. In de (na)middag is het mogelijk om een drankje te serveren met hartige hapjes. Wij serveren tevens vegetarisch als glutenvrije lunches.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Landelijk gelegen. Honderd meter lopen naar 't Twiske.Alle faciliteiten aanwezig
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Luxe, sfeervolle en chique conferentiezaal.
Toegankelijkheid Gelegen in landsmeer aan natuurgebied 't twiske direct boven amsterdam. slechts 1 minuut vanaf de ring van amsterdam.
Parkeergelegenheid Eigen ruime parkeerplaats
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09.00-21.00
Dinsdag 09.00-21.00
Woensdag 09.00-21.00
Donderdag 09.00-21.00
Vrijdag 09.00-21.00
Zaterdag 09.00-21.00
Zondag 09.00-21.00
Adresgegevens
Adres Noordeinde 54, 1121 AE
Plaats Landsmeer
Telefoon 020 4820008
Website Bezoek website
Facebook